Σάββατο, 31 Μαϊος 2014 11:15

Μεσσήνη: Η επανακαταμέτρηση τελειώνει μέχρι Δευτέρα

Γράφτηκε από την
Μεσσήνη: Η επανακαταμέτρηση  τελειώνει μέχρι Δευτέρα

Χωρίς να έχει προκύψει κάτι αξιοσημείωτο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ολοκληρώθηκε χθες, στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας, η πρώτη ημέρα επανακαταμέτρησης όλων των ψηφοδελτίων των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Μεσσήνης, μετά από σχετική αίτηση του συνδυασμού του Γιώργου Τσώνη.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα, από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και -αν χρειαστεί- μεθαύριο Δευτέρα 2 Ιουνίου, τις ίδιες ώρες. Τα ψηφοδέλτια από όλα τα εκλογικά τμήματα του δήμου, εξετάζονται και πάλι, παρουσία δικαστικών λειτουργών και ομάδων δικηγόρων από τους συνδυασμούς του Στάθη Αναστασόπουλου και του Γιώργου Τσώνη, οι οποίοι ήταν παρόντες στη χθεσινή διαδικασία, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των δύο συνδυασμών.

 

Ο Στάθης Αναστασόπουλος έχει ως νομικούς εκπροσώπους στην διαδικασία, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστα Μαργέλη καθώς και τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ενώ ο Γ. Τσώνης εκπροσωπείται νομικά από τους Φρύνη Βασιλαδιώτη, Αντώνη Γιαννακόπουλο, Γιώργο Κωτσόβολο, Βαρβάρα Νταρζάνου και Ηλία Οικονομόπουλο.


NEWSLETTER