Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 18:48

Την Τρίτη η εκδίκαση των ενστάσεων κατά Κατσίβελα και Τζωρτζίνη

Γράφτηκε από τον
Την Τρίτη η εκδίκαση των ενστάσεων κατά Κατσίβελα και Τζωρτζίνη

Την ερχόμενη Τρίτη 29 του μηνός θα εκδικαστεί στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας η ένσταση που έχει κατατεθεί για την ανακήρυξη του Παναγιώτη Κατσίβελα (φωτό) ως δημάρχου Τριφυλίας μετά και τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, αλλά και για τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Τζωρτζίνη.

Επίσης την ίδια μέρα θα εκδικαστεί και η ένσταση που έχει γίνει για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Τοπική Κοινότητα Αρμενιών της ΔΕ Κυπαρισσίας  όπου η νίκη κρίθηκε για μία ψήφο διαφορά.

Οσον αφορά την ένσταση που έχει γίνει για τον κ. Κατσίβελα, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι έχει κώλυμα λόγω της θέσης που κατέχει ως διοικητής στην 6η ΥΠΕ, και όπως υποστηρίζεται δεν μπορεί να ανακηρυχθεί υποψήφιος δήμαρχος, αλλά ούτε και ο συνδυασμός του μπορούσε να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Για τον κ. Τζωρτζίνη η ένσταση κάνει λόγο για κώλυμα του κ. Τζωρτζίνη λόγω της θέσης που κατέχει στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων.

Για την Τοπική Κοινότητα Αρμενιών, με την ένσταση που έχει γίνει από υποψήφιους τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του κ. Κατσίβελα ζητείται να ακυρωθούν 12 ψηφοδέλτια του συνδυασμού του κ. Ανδρινόπουλου ως άκυρα. Στην αντένσταση όμως που έχει γίνει από την πλευρά των υποψηφίων που ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο, όχι μόνο υποστηρίζεται ότι τα ψηφοδέλτια αυτά καλώς μετρήθηκαν ως έγκυρα, αλλά ζητείται και η ακύρωση 14 ψηφοδελτίων του άλλου συνδυασμού.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER