Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 14:21

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο

Γράφτηκε από την

Την Τετάρτη, 24 Αυγούστου στις 5.30 το απόγευμα στο  ξενοδοχείο «ΙΣΘΜΙΑ» της Κορίνθου (γέφυρα Ισθμού), η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ διοργανώνει Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής Δημ. Φράγκου "με τις εργασίες της Συνδιάσκεψης σε Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο, το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκει να δώσει το στίγμα του, αναδεικνύοντας τις διαφορές του από τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές, κόντρα στη δυσμενέστατη παγκόσμια οικονομική συγκυρία και με όλα τα μέτωπα ανοικτά για την ανασυγκρότηση της χώρας. Ταυτόχρονα, η συνδιάσκεψη ως διαδικασία διαλόγου με την κοινωνία, στοχεύει, με τη συμμετοχική διαδικασία, στη διαμόρφωση της Περιφερειακής και Εθνικής Αναπτυξιακής στρατηγικής του Κινήματός μας, ενόψει και της Εθνικής Συνδιάσκεψής του που θα πραγματοποιηθεί στις 3 του Σεπτέμβρη 2011.
Η προσπάθεια και συστράτευση όλων των υγειών δημιουργικών δυνάμεων του τόπου, αφενός, και η ουσιαστική και αποφασιστική συμμετοχή της οργανωμένης κοινωνίας των πολιτών και των θεσμικών φορέων της, αφετέρου, μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία ενός δημιουργικού κύματος που θα σαρώσει την καθυστέρηση και θα κάνει τη χώρα μας, στο τέλος της δύσκολης και επίπονης προσπάθειας, καλύτερη απ’ αυτή που ζούμε σήμερα".