Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 11:55

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ  Αλεξάνδρα Μπαλού θα είναι η βασική ομιλήτρια στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος την Παρασκευή στις 8:30 μ.μ. στην Καλαμάτα. Λίγο νωρίτερα χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντώνης Κατσάς, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση των υποψηφίων από τον Παναγιώτη Κουφαλάκο. Για την εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τη συγκέντρωση θα δρομολογηθούν λεωφορεία από τη Φοινικούντα με αφετηρία στις 4:45 μ.μ., το οποίο θα περάσει από Μεθώνη – Πύλο- Χανδρινού- Νερόμυλο- Μεσσήνη. Λεωφορείο θα μπει και από Γαργαλιάνους στις 5:30 μ.μ. και θα περάσει από Φιλιατρά- Κυπαρισσία- Μελιγαλά. Παράλληλα στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθούν δύο προσυγκεντρώσεις, στο δημαρχείο της πόλης και στην πλατεία Ταξιαρχών.
Ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ Δημήτρης Οικονομάκος κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την συγκέντρωση της Παρασκευής μεταξύ άλλων κάλεσε “τους εργατοϋπαλλήλους, αγρότες  τα φτωχά λαϊκά στρώματα που, για πολλά χρόνια, ψήφιζαν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να προβληματιστούν με βάση και τα νέα δεδομένα”. Παράλληλα κάλεσε όλους αυτούς που αναγνωρίζουν την προσφορά του ΚΚΕ, αλλά έδωσαν τη ψήφο τους σε άλλο κόμμα, καθώς και όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή ελαφρά τη καρδία χωρίς ασφαλώς να συμφωνούν με τα φιλοναζιστικά κηρύγματα.
“Ο πόλος της Κεντροαριστεράς άλλαξε πρωταγωνιστή και έχει σε πρώτο ρόλο το ΣΥΡΙΖΑ. Ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ σε δημόσιο, συνδικαλισμό, στη τοπική αυτοδιοίκηση, στους αγρότες ουσιαστικά γέρνει προς αυτή τη πτέρυγα της Κεντροαριστεράς. Καλούμε το λαό να βγάλει συμπεράσματα ακόμα και από τις διερευνητικές εντολές και το πώς τη χειρίστηκαν ενώ ήξεραν καλά πως τα κουκιά δεν έβγαιναν. Να σκεφτούν τη κολεγιά με τον γνωστό κ. Αρσένη  χρόνια κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπουργό της αμάθειας, των ΜΑΤ, των εισαγγελέων, του «Κάτσε καλά Γεράσιμε»” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονομάκος.