Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 05:08

Αντώνη Σαμαρά: "Αλλο Μεσσήνιοι, άλλο Μεσσηνία"

Γράφτηκε από την

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι από χθες πρωθυπουργός. Ονειρο ζωής, από όσο γνωρίζουμε, που δυστυχώς πραγματοποιείται στην πιο δύσκολη εποχή της Ελλάδας και κάνει εξίσου δύσκολη την πορεία ενός ηγέτη αλλά και ευκαιρία για πραγματική καταξίωσή του.
Η "Ε" που περπάτησε μαζί του -μέχρι παρεξηγήσεως- στην… έρημο έως την ώρα που ξαναγύρισε στη Νέα Δημοκρατία και ανέλαβε την ηγεσία της αντλεί το δικαίωμα να του απευθύνει δυο λόγια.
Αντώνη Σαμαρά, προηγείται η Ελλάδα, η σωτηρία της και η δρομολόγηση μιας αναπτυξιακής πορείας. Και μαζί της η Μεσσηνία που σε ανέδειξε και της χρωστάς πολλά. Μη νομίσεις ότι έχεις ξοφλήσει με όσα έχεις δώσει στους Μεσσήνιους. Αλλο Μεσσήνιοι, άλλο Μεσσηνία.
Αλλο τα πρόσωπα, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι, άλλο ο τόπος που έχει μείνει πίσω όσο δεν του αξίζει.
Και κάτι ακόμα: Αφησε κατά μέρος τους φόβους, τους δισταγμούς και τις αναστολές που κατά καιρούς σε διέκριναν και με τσαμπουκά ψέκασε με ισχυρό παρασιτοκτόνο τους τερμίτες των θεσμών και της κοινωνίας που επί χρόνια απομυζούν ό,τι μπορούν από την δύναμή σου.
Δεν έχεις ανάγκη κανέναν, Αντώνη Σαμαρά. Τα χρόνια περνούν και οι ευκαιρίες για να δείξεις ότι είσαι πραγματικός ηγέτης δεν είναι πολλές.
Καλή επιτυχία για το καλό της χώρας και της Μεσσηνίας.
"Ε"