Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 12:49

Ο Κουσελάς στη συνέντευξη για τη συνεργασία της Folli Follie με την κινέζικη Fosun International

Γράφτηκε από την

 

O Υφυπουργός Οικονομικών κ. Δημήτρης Κουσελάς παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου ανακοίνωσης της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Folli Follie και του κινεζικού Ομίλου Fosun International.

Σας παραθέτουμε τον χαιρετισμό του κ. Κουσελά:

«Με τιμά ιδιαίτερα η συμμετοχή και είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση μου να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, κατά την ανακοίνωση μιας τόσο σημαντικής επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των Ομίλων Folli-Follie και Fosun, δύο Ομίλων με ισχυρή και πολύπλευρη επιχειρηματική παρουσία.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη συνεργασία, για μία κίνηση στρατηγικής σημασίας και αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Κουτσολιούτσο και στους συνεργάτες του, καθώς και στην επιχειρηματική ηγεσία και στα εκλεκτά στελέχη της Fosun που είναι σήμερα εδώ.

Ειδικά στη δύσκολη περίοδο την οποία διέρχεται η χώρα μας, η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ισχυρό και αισιόδοξο μήνυμα τόσο προς τις εσωτερικές αγορές όσο και προς τη διεθνή αγορά, ένα μήνυμα με εξαιρετική απήχηση.

Όπως λέει ο λαός μας, «οι ικανοί ξεχωρίζουν στα δύσκολα» και σήμερα τόσο οι προκλήσεις όσο και οι ευκαιρίες, είναι πολλές και μεγάλες.

Χαίρομαι, λοιπόν, ιδιαίτερα που μια φίλη χώρα, με ισχυρή οικονομία και εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης επιλέγει τη χώρα μας αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες και τη δυναμική της  επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη συνεργασία δείχνει ότι επιτυχημένα επιχειρηματικά σχήματα και επιχειρηματίες με όραμα, μπορούν να αναλάβουν  πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη  δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας, ανοίγοντας νέες αγορές.

Ως Κυβέρνηση προσδοκούμε σημαντικά οφέλη από αυτή τη συνεργασία που προβάλλει την Ελλάδα στην Κίνα, σε  μια χώρα με μεγάλη πολιτιστική παράδοση, μία χώρα με ισχυρή δυναμική ανάπτυξη και με μεγάλη αγοραστική δύναμη.

Ανοίγονται έτσι νέοι δρόμοι για τον τουρισμό, τις επενδύσεις, τα προϊόντα και την καλύτερη γνωριμία των λαών μας, αλλά και προοπτικές ισχυρών και αμοιβαία επωφελών συνεργασιών ανάμεσα σε δυο σημαντικούς ομίλους για τις χώρες μας.

Για αυτό, όπως είπε και ο Υπουργός, ο κ. Παμπούκης, στηρίζουμε  και  επικροτούμε αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία των Ομίλων Folli Follie και Fosun και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους επιχειρηματικούς τους στόχους.»

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δ. Κουσελά

 

 


NEWSLETTER