Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 12:12

Κουκούτσης: "Ξυπνήσανε τα ζώα, Αντωνάκη μου!..."

Γράφτηκε από την
Κουκούτσης: "Ξυπνήσανε τα ζώα, Αντωνάκη μου!..."

Άρθρο του ανεξάρτητου βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση

Τις ημέρες αυτές διεξήχθη το συνέδριο του κεντρώου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Στα πλαίσια αυτού ομίλησε και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς. Δεν θα με απασχολούσε η όλη διαδικασία εάν δεν αναφερόταν και στις αιτίες της πτώσης της κυβέρνησής του μαζί με το λαοπρόβλητο ΠΑΣΟΚ και τα ορφανά της αριστερής ΔΗΜ.ΑΡ. ως αιτία της πτώσης του παρουσίασε την σύμπραξη της αριστεράς με την Χρυσή Αυγή. Με έναν λόγο ο κ. Σαμαράς μας κατηγορεί (ήμουν τότε μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής) ότι με την ψήφο μας δεν στηρίξαμε την συγκυβέρνηση!

Πόσο φαύλος πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος ικετεύει την ψήφο κάποιων ανθρώπων που τους στέρησε βασικά δικαιώματά τους, που τους φυλάκισε, που τους διαπόμπευσε, που υποχρέωσε τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους να ακούν καθημερινά ότι οι δικοί τους άνθρωποι είναι εγκληματίες, σφάκτες αμνοεριφίων, στυγνοί εγκληματίες κι ό,τι άλλο φαντάζεται ένας διεστραμμένος νους.

Πόσο ψεύτης πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος διέταξε τα στελέχη του κόμματός του να δηλώνουν ότι «Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος -με πρόταση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ- για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τα σενάρια για το ενδεχόμενο υπερψήφισής του από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Στα ίδια σενάρια αναφέρθηκαν και οι βουλευτές της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης, κινούμενοι στο ίδιο μήκος κύματος.

«Η δήλωση του Σταύρου Δήμα για τη Χρυσή Αυγή, απλή και αυτονόητη, τον τιμά και υπογραμμίζει το ήθος της Δημοκρατίας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Βαγγέλης Βενιζέλος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Νωρίτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι εάν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώσουν πως η Χρυσή Αυγή προτίθεται να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε πολλοί νεοδημοκράτες βουλευτές θα ψηφίσουν «παρών» στην τρίτη ψηφοφορία. (Από ρεπορτάζ της 24-12-2014 εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ).

Εφόσον λοιπόν δεν επιθυμούσαν την ψήφο μας διότι ήταν ακροδεξιά γιατί μας ψέγει η κεντρώα παράταξη κι ο αποτυχημένος πρώην αρχηγός της;

Ας μαζέψουν τα συντρίμμια τους και τάχιστα να ανασκουμπωθούν στον αγώνα για την εξουσία (που μάλλον θα αργήσει) υπό την φροντίδα και την σκέπη του κεντρώου αρχηγού τους και την εκ νέου σύμπραξη με το κόμμα που ίδρυσε ο εθνικός ολετήρας Ανδρέας Παπανδρέου. Αλλωστε στην κεντρική του ομιλία ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία θα παίρνετε δώρο και το ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι.

Προφανώς είναι άλλη μία χριστουγεννιάτικη προσφορά σαν το απορρυπαντικό με τους μπλε και πράσινους κόκκους!

Κατά τα άλλα ο Κοκκινοβασίλης αλωνίζει μεταμορφωμένος σε Αλέξη!

Οσο για τον κόσμο της Δεξιάς θα τους θυμίσω ότι σε αυτόν τον τόπο η εκάστοτε ηγεσία τους θα φροντίζει να ηχεί στα αυτιά τους η φωνή του μακαρίτη του Μένιου Κουτσόγιωργα «Δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε...».

Καλές Γιορτές κι υπομονή σε όλους τους Ελληνες!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER