Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 14:24

Στο κτήριο του Ινστιτούτου Ελαίας η Αποκεντρωμένη και το Δασαρχείο 

Γράφτηκε από την

Στο κτήριο που στέγαζε το Ινστιτούτο Ελαίας, στην οδό Λακωνικής, πρόκειται να μεταφερθούν το Δασαρχείο Καλαμάτας και οι υπηρεσίες Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που τώρα στεγάζονται σε μισθωμένους χώρους στην οδό Υδρας και την οδό Αθηνών, στην Καλαμάτα.

Αυτό ανακοίνωσε χθες η βουλευτής Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη, η οποία συναντήθηκε τη Δευτέρα στην Πάτρα με τον συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Νικόλα Παπαθεοδώρου. 

Οπως σημειώνει η βουλευτής στην ίδια ανακοίνωση, “η μετεγκατάσταση των παραπάνω υπηρεσιών είναι επιβεβλημένη για εξοικονόμηση δαπανών από την αξιοποίηση κτηρίων του Δημοσίου, αλλά και για την καλύτερη διάταξη και λειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών, καθότι το συγκεκριμένο κτήριο (στην οδό Λακωνικής) έχει μεγάλο εμβαδόν”.

Στην συνάντηση με τον κ. Παπαθεοδώρου, συζητήθηκαν επίσης θέματα “που αφορούν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών που ανήκουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών”.


NEWSLETTER