Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 20:57

Νάντια: "Θα καλυφθούν 3 θέσεις σε νοσοκομεία της Μεσσηνίας από τους καταλόγους επικουρικών ιατρών"

Γράφτηκε από την
Νάντια: "Θα καλυφθούν 3 θέσεις σε νοσοκομεία της Μεσσηνίας από τους καταλόγους επικουρικών ιατρών"

Θετικά είναι τα νέα για την κάλυψη αναγκών ιατρικής περίθαλψης στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας και του νομού Μεσσηνίας, αφού θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες «Πρόσκληση ενδιαφέροντος», μεταξύ άλλων, για 3 θέσεις ιατρών στο νομό Μεσσηνίας από τους καταλόγους επικουρικών ιατρών. Οι τρεις θέσεις που προβλέπονται στο νομό Μεσσηνίας, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η βουλευτής Μεσσηνίας κα Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, είναι συγκεκριμένα 1 θέση ιατρού με ειδικότητα στην Παιδιατρική στο νοσοκομείο Καλαμάτας, 1 θέση ιατρού με ειδικότητα στην ωτορινολαρυγγολογία στο νοσοκομείο Καλαμάτας και 1 θέση ιατρού με ειδικότητα στην καρδιολογία στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί σύντομα στη δημοσιότητα «Πρόσκληση Ενδιαφέροντος» από τη Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις παραπάνω θέσεις, μετά από τις εισηγήσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών και την από 05/03/12 απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών.

Σημειωτέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της βουλευτή, η επιλογή θα γίνει από τους καταλόγους επικουρικών ιατρών με πρόσθετη περίοδο υποβολής συμπληρωματικών αιτήσεων από 05/04/12 έως 25/04/12.


NEWSLETTER