Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 19:39

Ομιλία του Αλ. Μητρόπουλου για τις εργασιακές σχέσεις στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ομιλία του Αλ. Μητρόπουλου για τις εργασιακές σχέσεις στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος θα μιλήσει την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας για τις αλλαγές στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.
Για το θέμα αυτό χθες το πρωί παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτήρη Τσώνη και από τον πρόεδρο του Συλλόγου των Τριτέκνων Οικογενειών Χρήστο Κορομηλά.
"Εδώ και ένα χρόνο, οι αλλαγές που συμβαίνουν στα δικαιώματα των εργαζομένων είναι πάρα πολλές. Γι' αυτό και καλέσαμε τον καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος θα λύσει τις απορίες των εργαζομένων σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, τις αποζημιώσεις, την εφεδρεία, τις συντάξεις, το πολυνομοσχέδιο και τους μισθούς. Παρατηρούμε καθημερινά πως υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης και έτσι θέλαμε να δώσουμε στον κόσμο τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για τα όσα γίνονται" δήλωσε ο κ. Τσώνης και πρόσθεσε πως σύντομα θα προκηρυχθούν και νέες απεργίες από τη ΓΣΕΕ.
Ο Χρήστος Κορομηλάς είπε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Σύλλογος Τριτέκνων μετέχει σε πρωτοβουλία εκδήλωσης με καλεσμένο τον Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σχετικά με τις πολύτεκνες και τις τρίτεκνες οικογένειες, τα κεκτημένα των οποίων επίσης βάλλονται τελευταία.
Μαζί με τον κ. Μητρόπουλο στην Καλαμάτα σήμερα θα βρεθούν οι ειδικοί επιστήμονες Διονύσης Τεμπονέρας και Στάθης Χριστοδουλέλλης.


NEWSLETTER