Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 14:38

Χριστουγεννιάτικο πάρτι ΚΚΕ-ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την



Μία ξεχωριστή και διαφορετική γιορτή για παιδιά και γονείς τις μέρες των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθεί στις 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, στην αίθουσα του  μορφωτικού συλλόγου  στις 7:00 μμ στην Καλαμάτα.
Ξέρουμε καλά πόσες δυσκολίες αντιμετωπίζετε για να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας, να τα φέρετε σε επαφή με τον πολιτισμό, το βιβλίο, το παιχνίδι. Πόσο μάλλον σήμερα, με την πτώχευση που έχουν επιβάλει στις εργατικές και λαϊκές οικογένειες. Γνωρίζουμε ότι ακόμα και τα Χριστούγεννα τα προσαρμόζουν στις ανάγκες της καπιταλιστικής αγοράς. Μια ολόκληρη "βιομηχανία", με εξειδικευμένα μηνύματα και ιδέες απευθύνονται στη σκέψη και τη συγκρότηση των μικρών παιδιών αλλά και στους γονείς. Τα μικρά παιδιά βομβαρδίζονται με διαφημίσεις πολυεθνικών, που καλλιεργούν ψεύτικες ανάγκες μακριά από την ανάγκη για παιχνίδι, συλλογικότητα, ανάπτυξη της φαντασίας.
Το πρόγραμμα της  εκδήλωσης  περιλαμβάνει :
αφήγηση ενός αστείου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού για μικρά και μεγάλα παιδιά,  παιδικό εργαστήρι μουσικών οργάνων και χριστουγεννιάτικο μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ν.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ -- Ν.Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ