Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 16:08

Eορταστικό πρόγραμμα στο “Elite City Resort”

Γράφτηκε από την
Eορταστικό πρόγραμμα στο “Elite City Resort”

 

Ενα πολύ ενδιαφέρον και χαρούμενο εορταστικό πρόγραμμα έχει επιμεληθεί το “Elite City Resort” για να περάσετε τέλεια τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Οι Μεσσήνιοι “Βandita me copo” θα παίξουν αρχικά στο “Yiamas Gastro Bar” την παραμονή των Χριστουγέννων στις 10 το βράδυ με Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο σε ρυθμούς jazz,pop, rock, swing, reggae, bossa nova, cha-cha, mambo, reggae. Λίγο παραδίπλα, στήνεται ένα λαϊκό καμπαρέ με τίτλο “Ο Μαντάμ και ο Χαμπέας”, με τον Μεσσήνιο ηθοποιό - τραγουδιστή Γιώργο Γιαννόπουλο και τον τραγουδοποιό Παντελή Αμπαζή να πλαισιώνουν το εορταστικό πρόγραμμα του “Elite Blue Center”, την Κυριακή στις 10 το βράδυ.

Στη συνέχεια, τoν Δημήτρη Μπάση θα φιλοξενήσει το “Yiamas Gastro Bar”, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει στις 10 το βράδυ και αυτή θα είναι μια μοναδική εμφάνιση γεμάτη από αγαπημένα, σύγχρονα και κλασικά τραγούδια. Μαζί του θα είναι η ταλαντούχα συνθέτις, τραγουδίστρια και ηθοποιός Σοφία Κουρτίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πιάτα που θα γευτεί κανείς αυτές τις μέρες θα είναι βγαλμένα μέσα από την παράδοση και τα παραμύθια: ζεστό κρασί, σούπες, πολύχρωμες σαλάτες, γαλοπούλα, “χριστουγεννιάτικο” σιγομαγειρεμένο χοιρινό και φυσικά γλυκά πλημμυρισμένα από σοκολάτα, μέλι, καρύδια και άχνη! Διαλέξτε μεταξύ ολοκληρωμένου μενού ή μπουφέ, ανάλογα με το λάιβ πρόγραμμα το οποίο θα παρακολουθήσετε (μπουφέ στον Παντελή Αμπάζη/μενού στους Bandita). Στην τιμή για το κάθε άτομο, περιλαμβάνονται και τα ποτά. 

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 27210 22434.


NEWSLETTER