Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 19:42

Από την Κυριακή ξανα "τρώμε στης Ιοκάστης"!

Γράφτηκε από την
Από την Κυριακή ξανα "τρώμε στης Ιοκάστης"!

Από την Κυριακή 4 Μαρτίου η θεατρική παράσταση: "Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης" θα είναι και πάλι κοντά σας. 
Παρακαλούμε το θεατρόφιλο κοινό της Καλαμάτας να παρευρεθεί στην παράσταση για να στηρίξει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι συντελεστές του θεάτρου, ώστε να ξεκινήσουν και πάλι οι παραστάσεις.
Σκηνοθεσία: Kλεώνη Φλέσσα
Σκηνικά - Kοστούμια: Άρτεμις Tσιτούρα
Mουσική: Hρακλής Πασχαλίδης
Φωτισμοί: Aνδρέας Mπέλλης

ΔIANOMH
(με σειρά εμφάνισης)
Γιούρι: Γιώργος Τσαπόγας
Pωμύλος: Περικλής Αλμπάνης
Iοκάστη: Eλένη Tζώρτζη
Kάτια: Iωάννα Xιώτη
Kοσμάς: Kώστας Λαός
Στέφανος: Tάσος Πολιτόπουλος
Nάντια: Mαριέτα Aντιβάση


 

Το έργο είναι μια έξυπνη λαϊκή κωμωδία, καλοδουλεμένη με σατιρική διάθεση, γρήγορο ρυθμό και εύστροφη κλιμάκωση της δράσης.

Μια οικογενειακή γιορτή όπου όλα είναι δυνατόν να συμβούν, οι αποκαλύψεις για την κρυφή ζωή όλων, ανατρέπουν την φαινομενικά αδιασάλευτη ισορροπία της οικογένειας της Ιοκάστης Παπαδάμου.

Ο Άκης Δήμου με μια κριτική ματιά στη ζωή του παραλόγου καυτηριάζει την μεγαλομανία μιας ανερχόμενης τάξης όπου στην βιτρίνα της τηλεόρασης αναδεικνύεται ως κυρίαρχη, την κατάρρευση των ηθών, καθώς και την αβάσταχτη ελαφρότητά της.

Ζητήματα της σύγχρονης ζωής όπως εκμετάλλευση μεταναστών, ομοφυλοφιλία, μοιχεία, διαπλεκόμενα συμφέροντα, μοναξιά, αγωνία τεκνοποίησης, αναδεικνύονται με πολύ χιούμορ σε ένα σουρεαλιστικό παιχνίδι όπου τα πιο παράδοξα πράγματα συμβαίνουν με τον πιο φυσικό τρόπο.

 

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Πολυμέσα


NEWSLETTER