Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 20:38

KalamataMall.gr: Νέο ηλεκτρονικό portal για την Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
KalamataMall.gr: Νέο ηλεκτρονικό portal για την Καλαμάτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του νέου ηλεκτρονικού portal KalamataMall.gr.
Στην αρχή της εκδήλωσης, ο κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος, εκ μέρους του KalamataMall.gr, αναφέρθηκε στο σκοπό της βραδιάς και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της εκδήλωσης και την μπάντα, ενώ οι “The Freak Brothers Band” απογείωσαν τους παρευρισκόμενους στο κατάμεστο Ηλύσιον café bar με ρυθμούς jazz, funk & soul.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι:
- Papier rouge graphic design
- Σπονδές live (μουσική σκηνή) - Υπαπαντής 18
- K sound - Ιωάννα Κουτσαϊμάνη

 


 

Λίγα λόγια για το KalamataMall.gr

Το KalamataMall.gr είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος εμπορικών καταστημάτων,  υπηρεσιών  και  οργανισμών  που  δραστηριοποιούνται  στην Καλαμάτα και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μεσσηνίας. Παρέχεται λεπτομερής καταχώρηση των επιχειρήσεων και υπηρεσιών της περιοχής, αναλαμβάνοντας την φωτογράφιση της επιχείρησης, και τη διαρκή ανάρτηση ανακοινώσεων και προσφορών. Στόχος του KalamataMall.gr είναι να ενημερώνει τους επισκέπτες του με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για νέες προτάσεις αγορών αλλά και για προσφορές που θα βρούν στα καταστήματα της πόλης. Αποτελεί ηλεκτρονικό σημείο πληροφόρησης για τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στο Νομό Μεσσηνίας ενώ παρουσιάζεται ιστορική αναδρομή της Καλαμάτας και γίνεται αναφορά σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της περιοχής. Δίνεται έμφαση στην τέχνη, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, με την δωρεάν καταχώρηση των σχολών και σωματείων (όμιλοι, σύλλογοι κλπ) και τη διαρκή ανάρτηση των δραστηριοτήτων τους. Επίσης, στο KalamataMall.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρεί χρήσιμες πληροφορίες για υπηρεσίες καθημερινών αναγκών όπως φαρμακεία, βενζινάδικα, δημοτικές υπηρεσίες, κλπ. Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, παρέχοντάς τους στοχευμένες πληροφορίες για διασκέδαση, φαγητό, εκδηλώσεις και αγορές.

 

KalamataMall.gr
urban action | δραστήρια πόλη
6995057351 - 6970480946

 


NEWSLETTER