Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 07:13

"Οιδίπους Τύραννος" στην Αρχαία Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
"Οιδίπους Τύραννος" στην Αρχαία Μεσσήνη

Η τραγωδία του Σοφοκλή "Οιδίπους Τύραννος" θα παιχτεί στο αρχαίο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης στις 31 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ. Χθες δόθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του "Διαζώματος" Σταύρο Μπένο και τον πρωταγωνιστή της παράστασης Αιμίλιο Χειλάκη. Στη συνέντευξη, που έγινε στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, μίλησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος και ο πρόεδρος του νομικού προσώπου "Αρχαία Μεσσήνη", Γιώργος Δαβίλλας.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν εκτός από τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Χρήστος Σαπουντζής. Η σκηνοθεσία είναι του Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις.
Η παραγωγή είναι της εταιρείας αρτivities και του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και πρόκειται για μια παράσταση που ανεβαίνει στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, ενώ παίχτηκε στην Επίδαυρο και το Ηρώδειο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και στο ΚΕΠ του Δήμου Μεσσήνης. Εισιτήρια διατίθενται και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Μεσσήνης. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.
Ν.Κ.


NEWSLETTER