Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 00:16

«Ενας γάτος με μεγάλη καρδιά» στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από την Πειραματική

Γράφτηκε από την

Παραστάσεις με το έργο της Χριστίνας Δίμιζα «Ενας γάτος με μεγάλη καρδιά», θα δώσει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Χριστίνα Δίμιζα, τα σκηνικά και τα κουστούμια επιμελήθηκε ο Φοίβος Σοφικίτης, τη μουσική συνέθεσε ο Στάθης Γυφτάκης, την αφίσα σχεδίασε η Ευθαλία Θλιβερού και τις κουκλοκατασκευές δημιούργησε η Λέττα Πετρουλάκη. Παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Δίμιζα και Γιώργος Πασσάκος και οι κουκλοπαίκτες Λέττα Πετρουλάκη, Φανή Αλεξανδρίδη και Τζένη Μητσούλα.

Ο «Γάτος με την μεγάλη καρδιά» είναι ένα τρυφερό παραμύθι, βασισμένο σε αγαπημένες ιστορίες των παιδικών μας χρόνων. Η πραγματική φιλία, η προσφορά, οι κίνδυνοι για το περιβάλλον, η αποδοχή του διαφορετικού, τα όνειρα για τα ταξίδια της ζωής μας και η αναζήτηση του εαυτού μας ζωντανεύουν επί σκηνής με πρωταγωνιστές ένα γάτο και τους φίλους του: τον πολυδιαβασμένο ποντικό Ξερόλα, τον πολυταξιδεμένο καραβόγατο καπετάν-Τσαλαβούτα, τη γιαγιά του, τους δύο ρεμπεσκέδες γάτους του λιμανιού, μια ετοιμοθάνατη γλαρίνα και ένα νεογέννητο γλαρόνι που δεν θέλει να μάθει να πετά. Η πρεμιέρα θα δοθεί την Δευτέρα 27/12 στις 8 το βράδυ, ενώ Τρίτη 28, Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30/12 θα δοθούν διπλές παραστάσεις στις 12 το μεσημέρι και στις 8 το βράδυ.


NEWSLETTER