Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 20:35

Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» - Με συναυλία των Λunatics ξεκινούν οι θερινές εκδηλώσεις

Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» - Με συναυλία των Λunatics ξεκινούν οι θερινές εκδηλώσεις

Με την συναυλία των Λunatics ξεκινά, ο φετινός κύκλος θερινών εκδηλώσεων «… με φως καταμεσίς του κόσμου..» στον προαύλιο χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» (Σταδίου 64 Καλαμάτα) την ερχόμενη Τετάρτη στις 9.15 μ.μ.

Οι Λunatics μετρούν 14 χρόνια «ζωής», δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη με στόχο να παρουσιάσουν το έργο των Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” μαζί με επιλογές τραγουδιών από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, ακολουθώντας πιστά το χαρακτηριστικό άκουσμα και ύφος των Pink Floyd. Για να επιτύχουν αυτόν τον τόσο απαιτητικό στόχο, χρειάστηκαν ασταμάτητες πρόβες πολλών ταλαντούχων μουσικών για ένα ολόκληρο χρόνο και έτσι, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, η σύνθεση ολοκληρώθηκε και η πρώτη τους παράσταση έγινε πράξη.

Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας άριστες κριτικές καθώς και την αποδοχή του απαιτητικού κοινού.. και πλέον ο όρος «η κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band», δεν τους ορίζει επαρκώς.. Ένα μουσικό σύνολο διεθνών προδιαγραφών που χαρίζει αβίαστα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία σε όσους τυχερούς βρεθούν στο πέρασμα τους.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 20 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στη Συλλογή "Βικτωρία Γ. Καρέλια" κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 27210 86923 - 27210 86927.