Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 14:00

Η πίτα των τριτέκνων Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την
Η πίτα των τριτέκνων ΜεγαλόποληςΣτις 15/1/2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας  με την παρουσία  πλήθους μελών και φίλων.
Ιδιαίτερα  μας τίμησαν  με την παρουσία τους η κα. Γαλάνη Δέσποινα  αντιπροσωπεύοντας  τον  Δήμο Μεγαλόπολης, ο Πρωτοσύγκελος εκ μέρους της Ιεράς Εκκλησίας, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρας Ευάγγελος ο οποίος μας εξέφρασε την στήριξη του Συλλόγου και την συνεργασία για το μέλλον του Συλλόγου. Επίσης παρεβρέθει ο Βουλευτής και Γ.Γ. της Ν.Δ. κ. Λυκουρέντζος Ανδρέας.  Στην συζήτηση  με τα Μέλη μας δήλωσε την δημιουργική συνεργασία  για  θέματα   που αφορούν τους Τρίτεκνους και το Σύλλογο ειδικότερα.
Επιστολή έστειλε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας.
Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των Ρόταρι της Τρίπολης ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Γαλάνης, Πρόεδροι Συλλόγων και πολλοί φίλοι.
Ενημερώσαμε τα Μέλη για θέματα που απασχολούν τις Τρίτεκνες Οικογένειες  και την εκδήλωση  έκλεισε η Μουσική Ορχήστρα του Μελωδία  Αναγνώστου με ευχάριστα μουσικά κομμάτια.
Ενημερώνουμε τα Μέλη μας ότι στις 19/1/2011 και ώρα 6:00 μ.μ.στον Κινηματογράφο Μεγαλόπολης θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή Εκλογών για  νέο Δ.Σ.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αποστολόπουλος Νίκος


NEWSLETTER