Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 13:35

Ενημερωτική συνάντηση στην ΟΕΒ Αρκαδίας για πρόγραμμα μικρών επιχειρήσεων

Γράφτηκε από την

Η «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.» φορέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, προσκαλεί σε ενημερωτική  συνάντηση κλαδικούς φορείς και επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα «Διαρθρωτικής Προσαρμογής Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης», που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», ΕΣΠΑ 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη συνάντηση θα γίνει παρουσίαση των προγραμμάτων και θα αναπτυχθούν, από στελέχη της «Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.», οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στις σχετικές Προσκλήσεις. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας καθηγητής Κωνσταντίνος Π. Αναγνωστόπουλος και θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος.
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΟΕΒ Αρκαδίας
Πληροφορίες: κα Αναγνωστοπούλου Μαρία & κα Ρωμηού Σταμάτα,  Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε.  (Περιφέρεια Πελοποννήσου) Τέρμα Καραϊσκάκη,Τρίπολη, τηλ: 2710-233826, www.ep-katartisi.gr


NEWSLETTER