Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 20:39

Μουσική παράσταση στο Φεστιβάλ Κορώνης: "Συνομιλώντας με τον Μότσαρτ"

Μουσική παράσταση στο Φεστιβάλ Κορώνης: "Συνομιλώντας με τον Μότσαρτ"

Μουσική παράσταση με τίτλο "Συνομιλώντας με τον Μότσαρτ" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 9:15 μ.μ. στην Ελεήστρια, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κορώνης.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία μουσική παράσταση αφιερωμένη σε άριες από τις όπερες του συνθέτη, καθώς και στα Divertimenti που έγραψε κατά τα τελευταία χρόνια παραμονής του στη Βιέννη, σε μεταγραφή για δύο κλαρινέτα και φαγκότο. Τα έργα θα ερμηνεύσουν οι Χρυσούλα Γεωργάκη και Μαρία Σαρρή στο κλαρινέτο, καθώς και η Μαρία Κολέτου στο φαγκότο. Ανάμεσά τους, η ηθοποιός Μαίρη Παππά θα διαβάζει επιστολές του Μότσαρτ, φέρνοντας τους θεατές στο κλίμα της εποχής και στα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του. Μέσα από τις επιστολές αυτές, θα αποκαλυφθούν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις διάσημες άριες του, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουμε πτυχές του χαρακτήρα του, των σχέσεών του με την οικογένειά του, αλλά και την κοσμοθεωρία του, όπως αναδύεται από τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα βάσανα και τις προκλήσεις της καθημερινής ζωής.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12, 10 και 7 ευρώ, ενώ για άτομα κάτω των 18 η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο ticketservices.gr και στο κατάστημα “Αλντεμπαράν”. Τα προπωλούμενα και διαδικτυακά εισιτήρια θα έχουν έκπτωση.