Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 11:54

Breakdown Reward: Μια ταινία που καθρεφτίζει την σημερινή κοινωνία σε κρίση (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Breakdown Reward: Μια ταινία που καθρεφτίζει την σημερινή κοινωνία σε κρίση (βίντεο)

 

Breakdown Reward

Το Breakdown Reward είναι μια ταινία που καθρεφτίζει την σημερινή κοινωνία σε κρίση όπου ο νόμος του ισχυρού είναι πιο εμφανής απο ποτέ. Διαφθορά, εγκληματικότητα, ανεργία, αποξένωση, κατάθλιψη και κρίσεις ταυτότητας ειναι το κάδρο στο οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία. Η περιπλοκότητα πολλών καταστάσεων μπορούν να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Και άλλους στην ανακάλυψη τρομακτικών πτυχών του εαυτού τους.

Η Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας έγινε στα πλαίσια των Market Screenings του 52ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Σύνοψη

Σ’αυτή τη κωμωδία δράσης δύο Γερμανοί προσλαμβάνονται για να ξεθάψουν ένα χαμένο θυσαυρό. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο θυσαυρός αυτός πέφτει στα χέρια τριών μικροαπατεώνων: της Χαράς, του Τζίμη και του Σπούκυ οι οποίοι το ίδιο βράδυ διέπρεταν μια διάρρηξη για να εξοφλήσουν τον Μουνίρ, έναν τοπικό νονό. Οι τρείς φίλοι χρησιμοποιούν τη γνωριμία τους με έναν πληροφοριοδότη για να ανταλλάξουν το θυσαυρό με χρήμα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τους καταδιώκουν οι δύο Γερμανοί και οι άντρες του Μουνίρ.

Οι Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργόπουλος

Σενάριο: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικολέττα Αλεφραγκή

Επιπλέον διάλογοι: Νίκος Τσιπόκας

Μοντάζ: Ηλίας Γεωργόπουλος, Νικολέττα Αλεφραγκή

Σκηνικά: Νίκος Τσιπόκας

Casting: Νικολέττα Αλεφραγκή, Άγγελος Πατρινιός

Μακιγιάζ: Barbara Giraud

Παραγωγός: Νικολέττα Αλεφραγκή

Παραγωγή: Dark Rose Films

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Γεώργαρου, Γιώργος Γαλάνης, Αντρέας Τσιάκος, David Rohrbach, Tobias Dostal, Γιώργος Μυλωνάς, Φώτης Μίλης, Γιάννα Βασιλείου, Κυριάκος Σάμιος, Αγγελος Πατρινιός

Διάρκεια (Λεπτά): 110'

Genre: Action / Comedy

Γλώσσα: Ελληνικά, Γερμανικά

Υπότιτλοι: Ελληνικοί, Αγγλικοί

Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα (Ναύπλιο, Άργος)

Ιστοσελίδα: http://www.breakdownrewardmovie.com

Facebook: http://www.facebook.com/breakdownreward

Επερχόμενες Προβολές:

Κυπριακή πρεμιέρα στο 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κύπρου. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στη Λευκωσία απο 6 εώς 22 Οκτωβριου 2012.

 

Πολυμέσα


NEWSLETTER