Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011 20:26

DVD από το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από την
DVD από το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού

Μετά την έκδοση των ημερολογίων ενόψει της νέας χρονιάς το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την αναπαραγωγή DVD με περιεχόμενο αγωνιστικού χαρακτήρα. Στο αρχείο αυτό περιλαμβάνονται εκτεταμένα στιγμιότυπα από την Ημερίδα Στίβου Δημοτικών και Νηπιαγωγείων που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στις 5 Νοεμβρίου 2011. Η αθλητική αυτή εκδήλωση είχε χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά επιτυχημένη λόγω της πολυάριθμης συμμετοχής των παιδιών (210 μαθητές-αθλητές) και των μηνυμάτων, αγάπης προς την άθληση, που διοχετεύτηκαν.
Η καλαίσθητη αυτή συσκευασία αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την βιντεοθήκη των αθλητών που συμμετείχαν, καθώς θα διατηρήσει ζωντανές τις αναμνήσεις των παιδιών για μια εκδήλωση που προκάλεσε ενθουσιασμό, χαρά, αλλά και στιγμές αγωνίας για τον συναγωνισμό.
Υπενθυμίζεται ότι στην Ημερίδα αυτή εκτός από την Ακαδημία Στίβου του Μεσσηνιακού συμμετείχαν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά καθώς επίσης και αθλητές-μαθητές που φοιτούν σε πολυάριθμα σχολικά συγκροτήματα της Καλαμάτας.

Από το Μεσσηνιακό


NEWSLETTER