Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 17:58

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-ανδρών 2012 ο ΝΟ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την



Στη προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων – Ανδρών 2012 (γενν. 1994 και μικρότεροι) συμμετείχε η ομάδα νέων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Συμμετείχαν 44 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα χωρισμένες σε 10 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα τόσο από πλευράς ομοσπονδίας, όσο και συλλόγων μιας και η κρίση χτυπά και τον υγρό στίβο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ομάδων ήταν μικρότερος από αντίστοιχες χρονιές κάτι που δείχνει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες.
Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας εδώ και πολλά χρόνια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις αναπτυξιακές ηλικίες έχοντας ομάδες σε όλες τις κατηγορίες Mini Παίδων, Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε στον όμιλο της Πάτρας. Ομάδες που παραδοσιακά έδιναν το παρόν στη Πάτρα όπως το Ναύπλιο, η Κέρκυρα και η Ιτέα δεν κατέστη δυνατόν να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα λόγω οικονομικών κυρίως προβλημάτων. Ενώ από τις Πατρινές ομάδες μόνο η Ν.Ε.Π. και ο Ν.Ο.Π. συμμετείχαν με τη Ν.Ε.Π. να παίρνει δίκαια αήττητη το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση.
Για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας ήταν μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να δώσουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, αφού απ’ την ομάδα νέων τα παιδιά σταδιακά μεταπηδούν και στελεχώνουν την ανδρική ομάδα, ενώ ήδη μερικά απ’ αυτά τα παιδιά κατά τη φετινή σαιζόν έχουν δώσει το παρόν σε φιλικά παιχνίδια της ανδρικής ομάδας όπως μας δήλωσε ο προπονητής τους Στάθης Μπακολιάς.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ν.Ο.Κ. – Ν.Ε.Π.   6 - 16
Σκόρερ: Μαγιόγλου Ιάκωβος (2), Θάνος Παναγιώτης (2), Σκούρτα Τζούλιο (1) και Δρακόπουλος Φώτης (1).

Ν.Ο.Π. – Ν.Ο.Κ.   12 - 5
Σκόρερ: Νταμάτης Νίκος (2), Θάνος Παναγιώτης (1), Δρακόπουλος Φώτης (1) και Μπαζίγος Λύσανδρος (1).
Στην αποστολή συμμετείχαν οι: Βασιλόγιαννης Θεόδωρος, Θανάση Μιχάλης, Δρακόπουλος Φώτης, Σκούρτα Τζούλιο, Πλατάρος Δημήτρης, Πλατάρος Παναγιώτης, Κοτταρίδης Γιάννης, Μπαζίγος Λύσανδρος, Μαγιόγλου Ιάκωβος, Τσάμης Γιώργος, Θάνος Παναγιώτης και Μανδηλάρης Γιώργος. Την αποστολή δεν ακολούθησε για οικογενειακούς λόγους ο Τσίχλης Τάσος.
Μαζί με τα παιδιά στη Πάτρα, εκτός του προπονητής Στάθη Μπακολιά, από πλευρά Δ.Σ. βρέθηκε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κακαλίκας Δημήτριος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με παράγοντες της Ν.Ε.Π. μιας και φέτος είναι γνωστό ότι ο Όμιλος έχει παραχωρήσει στη Ν.Ε.Π. με υποσχετική τον αμυντικό Αντωνεά Φάνη ο οποίος και σπουδάζει στη πόλη των Πατρών.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο


NEWSLETTER