Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 13:21

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η Αναστασία Καραμήτου του ΚΟΑ "Τρίπολη"

Γράφτηκε από την
Εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις των αθλητών της αγωνιστικής και προαγωνιστικής μας ομάδας στους αγώνες που συμμετείχαν το τριήμερο 27-28-29 Ιανουαρίου 2012.
Η αθλήτρια της αγωνιστικής μας ομάδα Αναστασία Καραμήτου, στην Ημερίδα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 27-28 Ιανουαρίου 2012, έπιασε το όριο στο αγώνισμα 50 μέτρα ύπτιο και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών. Για άλλη μια φορά λοιπόν ο ΚΟΑΤ θα εκπροσωπήσει την πόλη μας σε ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά γεγονότα της χρονιάς. Σημαντικές ήταν όμως και οι επιδόσεις των υπόλοιπων αθλητών και αθλητριών μας, αποδεικνύοντας ότι η προετοιμασία τους βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.
Οι αθλητές της προαγωνιστική μας ομάδα σάρωσαν για άλλη μια φορά κατακτώντας 7 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο στην Περιφερειακή Ημερίδα Ορίων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης στις 28-29 Ιανουαρίου, δείχνοντας για άλλη μια φορά το ταλέντο και τις δυνάμεις τους.
Μετάλλια κατέκτησαν οι
Χρυσά Μετάλλια:
Αγγελόπουλος Πέτρος (50 μ. πρόσθιο, 100μ. πρόσθιο, 200 μ. πρόσθιο).
Κόκκος Θεόδωρος (100 μ. ελέυθερο, 200 μ. ελέυθερο)
Κωτσίρου Βασιλική (100 μ. πρόσθιο, 200 μ. πρόσθιο)
Αργυρά Μετάλλια:
Κόκκος Θεόδωρος (50 μ. ύπτιο)
Κωτσίρου Βασιλική (50 μ. πρόσθιο)
Χάλκινο Μετάλλιο:
Μανωλόπουλος Δημήτρης (100 μ. ύπτιο),
ενώ η αθλήτρια Αγγελοπούλου Ζωή βελτίωσε τις επιδόσεις της κατακτώντας την 4η θέση στα 50μ. ύπτιο και 200 μ. μικτή ατομική.
Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας για τις επιτυχίες τους, προάγγελοι των καλύτερων που έρχονται…..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αγγελόπουλος Γεώργιος           
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Καραφώτη  Δέσποινα


NEWSLETTER