Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 16:45

Η καρδιά του ελληνικού ΜΠΡΙΤΖ «χτυπά» στην… καρδιά της Πελοποννήσου!

Γράφτηκε από την
Η καρδιά του ελληνικού ΜΠΡΙΤΖ «χτυπά» στην… καρδιά της Πελοποννήσου!



Πανελλαδικό Ανοικτό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ με την επωνυμία «ARCADIA BRIDGE OPEN 2012» διοργανώνει o Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ).
Το τουρνουά προβλέπει 3ήμερο αγώνα ζευγών 4ης βαθμίδας, και θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Φεβρουαρίου 2012 στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη (Κάψια Αρκαδίας).
Το πρόγραμμα του τουρνουά περιλαμβάνει 4 κατηγορίες αθλητών: α) Ζευγών OPEN, β) Ζευγών 1-6, γ) Ζευγών 1-9, και δ) Μαθητικό GRAND-PRIX.
Το τουρνουά αυτό έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης συνδιοργάνωσης με τον Όμιλο Αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ Βουλιαγμένης-Γλυφάδας, που έγινε στις από 27 έως 30 Οκτωβρίου 2011, και η οποία μάλιστα θα καθιερωθεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
Από τη νέα αθλητική διοργάνωση η Αρκαδία αναμένεται να προσελκύσει 150 αθλητές πολύ καλού επιπέδου, αλλά και πολλούς νεοφώτιστους μαθητές του υπέροχου Πνευματικού Αθλήματος του  ΜΠΡΙΤΖ, από όλη την Ελλάδα.
Η διοργάνωση στοχεύει στην περεταίρω ανάπτυξη του αγωνιστικού ΜΠΡΙΤΖ στην περιοχή της Τρίπολης, προσπάθεια που ξεκίνησε στις αρχές 2011 με την ίδρυση του τμήματος ΜΠΡΙΤΖ στον Σ.Α.Τ, και τη δημιουργία ενός βασικού πυρήνα Τριπολιτών αθλητών, που διευρύνεται συνεχώς μέχρι σήμερα.
Η ομορφιά και η ιστορικότητα της Αρκαδικής γης, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή οργάνωση του τουρνουά και τη ζεστή φιλοξενία των συμμετεχόντων, θα καθιερώσουν το ARCADIA BRIDGE OPEN ως ένα σταθερό ετήσιο ραντεβού των φίλων του ΜΠΡΙΤΖ, και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων του Σ.Α.Τ, που δουλεύουν πολλούς μήνες τώρα για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Παρασκευή 17/2 στις 21:00, Σάββατο 18/2 στις 18:00 και Κυριακή 19/2 στις 11:00. Το Σάββατο βράδυ (22:30) προβλέπεται Party με DJ το Γιώργο Δοξαστάκη, με τη συμμετοχή όλων των αθλητών και της παρέας τους, ενώ την Κυριακή στις 15:00 αναμένεται να ξεκινήσει η επίσημη τελετή των απονομών.
Στη διοργάνωση, πέρα από τα κλασσικά έπαθλα (κύπελλα & μετάλλια), έχουν εξασφαλιστεί και πλήθος ΕΠΑΘΛΩΝ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ για τα διακριθέντα ζεύγη αθλητών, χορηγία του Αρχοντικού Καλτεζιώτη.
Τα "ΕΠΑΘΛΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" είναι μια καινοτομία που εισήγαγε ο Σ.Α.Τ με τις Πανελλαδικές διοργανώσεις Ping-Pong, και αφορούν δωρεάν διαμονή των νικητών σε πολυτελή καταλύματα της Αρκαδικής γης.
Η παρακολούθηση της διοργάνωσης είναι ανοικτή στο κοινό, ενώ η αναλυτική προκήρυξη του Σ.Α.Τ που έχει δημιουργήσει θετική αίσθηση στον κόσμο του ΜΠΡΙΤΖ βρίσκεται στο site του συλλόγου ( HYPERLINK "http://www.tripolitennis.gr" www.tripolitennis.gr), και στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΜΠΡΙΤΖ ( HYPERLINK "http://www.hellasbridge.org" www.hellasbridge.org).
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε Δευτέρα & Τετάρτη οργανώνονται διαρκώς ταχύρυθμα μαθήματα σε αρχάριους συμπολίτες μας ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ που επιθυμούν να μυηθούν στο συναρπαστικό άθλημα του ΜΠΡΙΤΖ, ώστε μετά από 1-2 ώρες βασικής γνωριμίας με το ΜΠΡΙΤΖ να μπορεί κάποιος να αρχίσει να παίζει στις  τακτικές προπονήσεις (κάθε Τετάρτη 21:00 στο Tequiero, Πλ. Άρεως και κάθε Κυριακή 19:00 στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη).


NEWSLETTER