Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 20:19

Πρώτη εμφάνιση για 3 τενίστες το Σαββατοκύριακο

Γράφτηκε από την

Την πρώτη τους εμφάνιση σε  επίσημους αγώνες  του 2ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος JUNIORS 12-16 ετών  της ΣΤ’ ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσουν τρεις (3)αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ο.Α Καλαμάτας.

Αναστασία Αθανασοπούλου στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 16 ετών , Φωτεινοπούλου Βασιλική στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών  & Παναγιωτόπουλος  Σταύρος  στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών (φώτο) επιλέχθηκαν από τον Προπονητή   κ. Τσουμπράκο Γιώργο  για να εκπροσωπήσουν  τον Όμιλο για 1η φορά στην Ιστορία του.

Η σκληρή δουλειά και οργάνωση των τελευταίων χρόνων τόσο από τη Διοίκηση του Ομίλου όσο και από τους Προπονητές - αθλητές  έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

Ήδη  στην κατηγορία  juniors προπονούνται σε καθημερινή  βάση στην ακαδημία του Ομίλου πάνω από 40 παιδιά υπό την επίβλεψη 2 έμπειρων  προπονητών.

Σκοπός της Διοίκησης που ανανεώθηκε πρόσφατα,  αποτελεί τόσο η  προσέλκυση περισσότερων παιδιών στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου του Αγ. Νικολάου Μεσσήνης όσο  και  η δημιουργία ισχυρής αγωνιστικής ομάδας με τη συμμετοχή της σε όλα τα ενωσιακά και πανελλαδικά πρωταθλήματα.

Αγκάθι σε όλη αυτή την προσπάθεια  η έλλειψη  ηλεκτροφωτισμένων γηπέδων  αντισφαίρισης  στην πόλη της Μεσσήνης. Στο Αθλητικό κέντρο του Αγ, Νικολάου λειτουργούν μόνο 2 γήπεδα  τα οποία δεν  καλύπτουν τις αυξανόμενες  ανάγκες  και απαιτήσεις τόσο των Αθλητών όσο και των Μελών του ομίλου λόγω της φύσης του Αθλήματος (ατομικό). Επιπλέον με την διαμόρφωση και παραχώρηση και 3ου γηπέδου θα καταστεί και δυνατό η ανάληψη πελοποννησιακών  και πανελλαδικών αγώνων  πρωταθλήματος που θα σκοπό θα έχουν  τόσο την τουριστική προβολή της Πόλης της Μεσσήνης όσο και την ενθάρρυνση νέων παιδιών στο άθλημα της Αντισφαίρισης.

Πρόσφατα με μέριμνα του Δήμου Μεσσήνης αναβαθμίστηκαν τα Γραφεία και οι χώροι διαμονής των αθλητών με την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου στο εξωτερικό χώρο αυτών.