Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 13:26

Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό τουρνουά Πάσχα του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό τουρνουά Πάσχα του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Έπεσε η αυλαία του εσωτερικού τουρνουά για τις ημέρες του Πάσχα,  που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης, στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Την  Κυριακή 22/4/2012 το απόγευμα, πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες και στις τέσσερες κατηγορίες.

Αποτελέσματα:

Κατηγορία Juniors κάτω των 10 ετών: Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε το ζευγάρι   Ρουμελιώτης Παναγιώτης/Βιγλαντζής Γιώργος οι οποίοι επικράτησαν των  Φωτεινόπουλο Φώτη/Δρακοπούλου Κωνσταντίνα με  2-1 σέτ (5-4, 0-4, 5-4).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν  οι  Κόρπη Χρυσαφένια/Πλιού  Γιούλα  που επικράτησαν στο μικρό τελικό των Κοταρρίδη Χριστίνα/Κορδονούρη Νικολέτα με  2-0 σέτ (4-2 4-2)

Την  απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών διπλωμάτων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος.

Κατηγορία Juniors κάτω των 16 ετών:  Χρυσό Μετάλλιο  κατέκτησε η Φωτεινοπούλου Βασιλική  η οποία επικράτησε  του Παναγιωτόπουλου Σταυρού   με 2-1 σέτ (4-2, 0-4, 7-5).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασοπούλου Αναστασία  η οποία το Σάββατο είχε νικήσει στο μικρό τελικό  τον Θωμόπουλο  Παναγιώτη με 2-0 σέτ (4-1, 4-1).

Την  απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών διπλωμάτων πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσέλιου- Μουρούφα Ελένη.

Κατηγορία Μεγάλων Μαθητών:  Χρυσό Μετάλλιο  κατέκτησε ο Σιάχος Αριστείδης   ο οποίος  επικράτησε  της Ξυφιά  Παναγιώτας με 2-0 σέτ (4-2, 4-1).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κωστόπολος Γιώργος ο οποίος  το Σάββατο είχε νικήσει στο μικρό τελικό  την Ciulei Bianca  με 2-0 σέτ (4-2, 4-1).

Την απονομή των επάθλων πραγματοποίησε o Αντιδήμαρχος Μεσσήνης κ. Αθανασόπουλος Γιώργος.

Κατηγορία Μελών: Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο  Στυλιανόπουλος Γιάννης ο οποίος επικράτησε  του Λάγαρη Παναγιώτη  με 2-0 σέτ (6-4, 6-2).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο  Καλοφωλιάς Περικλής ο οποίος το Σάββατο είχε νικήσει στο μικρό τελικό  τον  Φωτεινόπουλο Παναγιώτη  με 2-0 σέτ 2-1 (3-6, 6-1 , 11-5).

Την απονομή των επάθλων πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Κωνσταντέλος Νικόλαος.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση πλούσιων δώρων προσφορά του κ. Βασιλόπουλου Ηρακλή ο οποίος απένειμε και το δώρο στην κατηγορία Juniors. Τυχερή ήταν η Παναγιωτοπούλου Ερικέτη μαθήτρια της ακαδημίας η οποία κέρδισε ένα Ιpad 16Gb. Στην κατηγορία Μελών το δώρο ήταν   ένα ασύρματο τηλέφωνο που κέρδισε  η Φωτεινάκη Βάσια. Την  απονομή του δώρου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης κ. Τσοπανάκης Αλέξανδρος.

Τέλος στη κατηγορία μεγάλων μαθητών τυχερή ήταν η κ. Κουζή Βίκυ η οποία κέρδισε ένα SmartPhone. Την  απονομή του δώρου πραγματοποίησε η  Πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής  Μεσσήνης κ. Καμαρινοπούλου Φιλάνθη.


NEWSLETTER