Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 21:21

Παρουσιάσθηκε προχθές ο νέος Αρκαδικός

Γράφτηκε από την

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή υπάρχει στο καλεντάρι το άτυπο ραντεβού του Αρκαδικού με τους εκπροσώπους του Τύπου, όπου έγινε η παρουσίαση της φετινής φανέλας και της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Αρκαδία και την Πελοπόννησο στην Α2 κατηγορία.

Μπορεί να έχουν διεξαχθεί ήδη δύο αγωνιστικές, αλλά ακόμα είναι νωρίς και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν να πουν αρκετά και ενδιαφέροντα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Μιχάλης Σμυρνιώτης ευχαρίστησε όλους όσους βοηθάνε την προσπάθεια του Αρκαδικού, ιδιαίτερα τους χορηγούς της ομάδας και αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής αγωνιστικής περιόδου λέγοντας χαρακτηριστικά «Το ρόστερ της ομάδας ανανεώθηκε πάρα πολύ, αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Ο στόχος της ομάδας είτε είναι σ' αυτή την κατηγορία, είτε σε ανώτερες, είτε σε κατώτερες κατηγορίες, θα είναι η σοβαρότητα και ο πρωταθλητισμός. Οπως ξέρετε πολλοί παίκτες έφυγαν και πολλοί ήρθαν, όμως εμείς επειδή θέλουμε να έχουμε πάντα υψηλούς στόχους, θα προσπαθήσουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και αν είναι δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα από πέρσι. Τη δύσκολη αυτή προσπάθεια στηρίζουν κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι απόψε μαζί μας, οι χορηγοί μας, τους οποίους συνηθίζουμε να καλούμε στο τέλος της προσπάθειας κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους πω ότι η βοήθεια τους είναι η σημαντικότερη από όλες, γιατί αυτό που κάνουμε, το κάνουμε για το καλό της πόλης. Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με τον χώρο του ποδοσφαίρου, έχουν πάει την πόλη μας πολύ ψηλά.