Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010 16:36

Βαγγέλης Βλάχος: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Γράφτηκε από την

Μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Βόλο, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε σήμερα: «Μετά τις δύο αποτυχίες στην έδρα μας, θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι στο νεοφώτιστο αντίπαλο μας που μέχρι σήμερα έχει εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα.
Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γυρίσουμε στις επιτυχίες και να ξανανιώσουμε, εμείς, οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας τη χαρά που νιώθαμε μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές.
Έχουμε δύσκολο έργο, αφού ο αντίπαλος μας έχει τους ίδιους στόχους με μας και είναι καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία του παιχνιδιού. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά, αλλά να κοιτάμε μπροστά».
Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίστηκε σήμερα το πρωί, με το Βαγγέλη Βλάχο να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ιβάνοφ, Ριμκεβίτσιους, ο Ρούμπιλ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ Τζουμάκας και Μπαρτολίνι ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα θεραπείας.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά την προπόνηση ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Έπαιξαν με Ελπίδων Φορτούνης, Λαμπρόπουλος

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 1-0 (36’ Γιάννου) της Νορβηγίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Θώδειο» Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου.
Με την εθνική ομάδα αγωνίστηκαν δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο Κώστας Φορτούνης που αντικατέστησε στο 59ο λεπτό τον Ταχτσίδη και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που αντικατέστησε στο 76ο λεπτό τον Λαγό. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση κερδίζοντας θετικά σχόλια από τους παρευρισκομένους.


NEWSLETTER