Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 12:41

Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καράτε για Αποστολόπουλο και Γουρνά

Γράφτηκε από την

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καράτε Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων γυναικών το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Βέλους Κορινθίας.

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια διάκριση και παράλληλα μια θέση στην 4αδα των μεταλλίων, παρουσιάζοντγας έτσι ένα πλούσιο θέαμα που ικανοποίησε όλους τους φίλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Ο Παμμεσσηνιακός ΑΣ Καράτε συμμετείχε με δυο αθλητές τον Αποστολόπουλο Δημήτρη στην κατηγορία Εφήβων -63 κιλά όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ και χάλκινο μετάλλιο στα ΚΑΤΑ καθώς και με τον Γουρνά Κωνσταντίνο στην κατηγορία Νέων Ανδρών -76 κιλά, ο οποίος μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε κι αυτός να πάρει το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στο ΚΟΥΜΙΤΕ.

Τα αποτελέσματα τους δίνουν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στους τελικούς αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνουν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας Ημαθίας.

Ο προπονητής Ευθύμιος Μπούρας, δήλωσε: «Θέλω να συχαγρώ τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και για το ήθος που έδειξαν και σε αυτούς τους αγώνες, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την όμορφη φιλοσοφία του ευγενούς και δυναμικού αθλήματος του Καράτε».

 

 

Εκ του Δ.Σ. του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου OKINAWA TE TAI KARATE