Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 18:40

Τελευταίο αντίο σήμερα στη θρυλική Αγγέλω

Γράφτηκε από
Τελευταίο αντίο σήμερα  στη θρυλική Αγγέλω

Κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμάτας η θρυλική φίλαθλος της "Μαύρης Θύελλας" Αγγελική Σμυρνιού, πιο γνωστή ως Αγγέλω.

Εφυγε από τη ζωή χθές το μεσημέρι, σε ηλικία 65 ετών στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου νοσηλευόταν, καθώς την πρόδωσε  η καρδιά της.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, όπου πλήθος κόσμος παραβρέθηκε για να της πει το τελευταίο αντίο. Ηταν εκεί αρκετοί άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, από την Καλαμάτα, τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ομάδες που υπήρχε ένθερμος υποστηρικτής τους και έτσι την αγάπησε ο φίλαθλος κόσμος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Θύελλας", από το χώρο της πολιτικής, αλλά και απλώς κόσμος που τη γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια.

Η σορός της ήταν σκεπασμένη με μια μεγάλη ασπρόμαυρη σημαία, με λάβαρα του Απόλλωνα Καλαμάτας, της "Μαύρης Θύελλας", αλλά και από δύο μπλούζες της Καλαμάτας, η μία μάλιστα με υπογραφές παικτών.

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε ο ιστορικός πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο οποίος στα τελευταία λόγια ανέφερε: «Ησουν παρούσα σ' όλες τις συγκεντρώσεις και διαλέξεις και εορτές των αθλητικών σωματείων και όλοι μιλούσαν για σένα και την προσφορά σου. Θέλω πολλά να πω για σένα, αλλά το κουράγιο μου είναι λίγο. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί με δεύτερη Αγγέλω για να συνεχίσει την παρουσία σου».

Π.Π.


NEWSLETTER