Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 07:27

Γ' εθνική μπάσκετ: Καλαμάτα '80 εναντίον Εθνικού αύριο στην Τέντα

Γράφτηκε από την

Αυλαία αύριο το απόγευμα στις 5 των εντός έδρας επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2012 για την Καλαμάτα '80 με την κόντρα εναντίον του αρκετά δυνατού Εθνικού Πειραιώς. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Καλαμάτα 80 παρόλο που θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Παναγιώτη Αρβανίτη και τον Νίκο Μαλαφέκα που έφυγε για την Γερμανία θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που προκύπτουν από την αναμφισβήτητη δυναμικότητα των φιλοξενούμενων ώστε με την βοήθεια των πολυάριθμων φίλων της να διεκδικήσει την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο μεταξύ σημαντική βοήθεια στο αυριανό παιχνίδι για τις σκέψεις του τεχνικού των γηπεδούχων Δημήτρη Αβδάλα είναι και η επιστροφή μετά από τρεις αγωνιστικές τιμωρίας από την ΕΟΚ του Γιώργου Κάτσαρη.

Τέλος η προετοιμασία της Κ80 για την "μάχη" με τον ιστορικό Εθνικό ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στην Τέντα με τον Αβδάλα και τους συνεργάτες του να επαναλαμβάνουν για μια ακόμη φορά στους παίκτες τους το πόσο σημαντικό είναι να παίξουν άμυνα αλλά και η απόλυτη συγκέντρωσή τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην καλύτερη σύμφωνα με τους αριθμούς επίθεση του 1ου ομίλου νότου.