Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012 06:24

"Μαύρη Θύελλα": Ράγισε το γυαλί με τον Καούνο…

Γράφτηκε από την
"Μαύρη Θύελλα": Ράγισε το γυαλί με τον Καούνο…

 ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΦΟΡ ΕΝΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ...

 Τα αρνητικά αποτελέσματα ποτέ δεν φέρνουν ευχάριστα νέα σε μια ομάδα. Η νέα ήττα της Καλαμάτας, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Μαγούλας, έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και πλέον τα μέλη της διοίκησης έχουν αποφασίσει να προβούν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος τον Ιανουάριο. 

Ρεπορτάζ
Νίκος Τσουμπράκος

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει σε διαζύγιο με τον Βαγγέλη Καούνο. Οι άνθρωποι της "Μαύρης Θύελλας" είναι δυσαρεστημένοι από την μικρή προσφορά του έμπειρου φορ, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας. Ηρθε και το περιστατικό με την λογομαχία που είχε ο Καούνος προχθές με φιλάθλους της ομάδας και έκανε ακόμη χειρότερα ταπράγματα. Και ο Καούνος όμως φέρεται να είναι δυσαρεστημένος μετά τα όσα άκουσε από τους φιλάθλους προχθές στο γήπεδο της Ελευσίνας. Το κλίμα λοιπόν είναι βαρύ και από τις δύο πλευρές για αυτό και η αποχώρηση του Καούνου φαίνεται πλέον πολύ πιθανή. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση που θα έχει μαζί του αυτές τις μέρες ο Ράλλης.

Όσο αφορά την προσφορά του έμπειρου επιθετικού πρέπει να σημειώσουμε πάντως πως οφείλεται κυρίως στους τραυματισμούς του. Στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος έπαιξε μόνο δύο ημίχρονο και πέτυχε ένα γκολ ενώ αγωνίστηκε κανονικά στα 3 τελευταία παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες σειρά επαφών με τον Γέφτοβιτς αλλά και τους παίκτες. Υπάρχει δυσαρέσκεια και για άλλους ποδοσφαιριστές για αυτό και θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει λύση συμβολαίου με τουλάχιστον 4-5 παίκτες. 

 

Από τώρα μεταγραφές

Πρόθεση της διοίκησης είναι να ξεκινήσει άμεσα την μεταγραφική ενίσχυση ώστε να υπάρχει χρόνος να δουλέψει η ομάδα και να παρουσιαστεί βελτιωμένη στις 13 Ιανουαρίου, όταν και υπάρχει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τα Χανιά, εκτός έδρας. 

Για αυτό και η διοίκηση με τον Γέφτοβιτς ξεκίνησαν κιόλας να ρίχνουν ματιές στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να γίνουν άμεσα οι κινήσεις. Παράγοντες της ομάδας έλεγαν μάλιστα χθες, πως ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε υπάρχει περίπτωση να γίνει μεταγραφή. 

Στην ουσία δηλαδή ξεκίνησε από την αρχή η αξιολόγηση του ρόστερ και οι αλλαγές θα είναι πολλές…

Από εκεί και πέρα, να θυμίσουμε πως η ήττα από τον Αστέρα Μαγούλας ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την Μεσσηνιακή ομάδα η οποία πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογία. Έχει από κάτω μόνο τον Ρούβα, ενώ απέχει 7 βαθμούς από την 5η θέση που οδηγεί στην Β' εθνική.

Περιθώρια να ανατραπεί η κατάσταση υπάρχουν, έστω και αν τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πλέον πολύ. Η ομάδα είναι 7 βαθμούς πίσω από την 5 θέση όμως έχει μπροστά της 15 παιχνίδια για να μπορέσει να πάρει μια θέση στην πρώτη πεντάδα. 

αγωνιστικά, οι παίκτες έκαναν χθες ένα σύντομο χαλάρωμα ενώ σήμερα θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις. Ο Τσιμικλής εξέτισε την ποινή του και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς. 

 


NEWSLETTER