Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 06:37

Μικτές Μεσσηνίας: Υποδέχονται σήμερα τις ομάδες της Κορινθίας

Γράφτηκε από την

Σε εξ αναβολής αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων, οι μικτές της ΕΠΣ Μεσσηνίας, υποδέχονται σήμερα τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Κορινθίας.

Τα παραπάνω παιχνίδια είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την περασμένη Τετάρτη, όμως συνέπεσαν με το φιλικό της Καλαμάτας με την Εθνική Νέων για να τιμηθεί η μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Βασίλη Μαλαφέκα, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται, θα δίνονταν στη οικογένεια του αδικοχαμένου άσου της "Μαύρης Θύελλας".

Οι ενωσιακοί προπονητές Αγγελος Σκαφιδάς και Αλέκος Τσατάς συμπεριέλαβαν στην αποστολή για τα σημερινά παιχνίδια 18 παίκτες στην ομάδα παίδων και 18 στην ομάδα νέων.

Στην αποστολή της ομάδας παίδων συμμετέχουν οι Αλεξανδρόπουλος, Αντεμάϊ, Βασιλάκης, Βέλμαχος, Γιάννης, Γλέζος, Δούβας, Εξαρχάκος, Ζαγαρέλος, Θεοδωρόπουλος, Καλαρίτης, Κόλλιας, Παπαθεοδώρου, Παπαθεοδωρίδης, Πλαγιανός, Σαρδέλης, Τριάντος και Τσιλιγωνέας.

Στην αποστολή της ομάδας νέων συμμετέχουν οι Αδαμόπουλος, Βασιλόπουλος, Γαβράς, Γεωργιόπουλος, Γιακουμής, Δημητρίου, Δημητρόπουλος, Κουκούτσης, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Μουλιάτος, Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Πούπουζας, Σταθόπουλος, Σταματόπουλος, Τζαβάρας και Χελάς.

Η αναμέτρηση των παίδων θα αρχίσει στις 12.45 μετά το μεσημέρι και θα τη διαιτητεύσει ο Γιώργος Κόλλιας με βοηθούς διαιτητές τους Βαγγέλη Μανούχο και Αλέξη Φωτόπουλο από την ΕΠΣ Αργολίδας. Στις 3 το απόγευμα θα ξεκινήσει το παιχνίδι των νέων και θα το διαιτητεύσει ο κ. Μανούχος με βοηθούς τους άλλους δύο.

• Τις ίδιες ώρες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι αγώνες παίδων και νέων της Αρκαδίας με τη Λακωνία, για την 1η αγωνιστική που επίσης δεν είχαν πραγματοποιηθεί. Το ματς των παίδων θα διαιτητεύσουν οι Κώστας Ψηλοπαναγιώτης, Ηλίας Νικολόπουλος και Γιάννης Λουκάς από την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Τον αγώνα των νέων θα διαιτητεύσει ο κ. Νικολόπουλος με βοηθούς τους άλλους δύο.