Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 09:29

Ωρα... αποφάσεων στη "Μαύρη Θύελλα" για αποδεσμεύσεις και μεταγραφές

Γράφτηκε από την

Η ώρα των αποφάσεων έφτασε για την διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" η οποία σε συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Ζόραν Γέφτοβιτς θα επιδιώξει να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ εντός της εβδομάδας.

Η απόφαση για αποδέσμευση κάποιων παικτών αλλά και την άμεση αντικατάσταση τους έχει παρθεί και από σήμερα θα αρχίσουν να δρομολογούνται οι εξελίξεις.

Ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης και τα μέλη της διοίκησης θα έχουν σειρά επαφών με παίκτες που ίσως αποχωρήσουν ενώ θα μελετήσουν και την μεταγραφική λίστα που ήδη έχει αρκετά ονόματα. 

Οπως γράψαμε και χθες, όλα δείχνουν πως η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει σε λύση συμβολαίου με τον Βαγγέλη Καούνο. Η διοίκηση θεωρεί ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα ενώ και ο παίκτης έχει παράπονα από τις συνθήκες που λειτουργεί η ομάδα. "Εχω πάρει τις αποφάσεις μου αλλά πρώτα θα τις πω στον πρόεδρο" δήλωσε από την πλευρά του στο «Notos», ο έμπειρος φορ. 

Υπάρχει λοιπόν ένα βαρύ κλίμα και από τις δύο πλευρές και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Καούνος θα αποτελέσει παρελθόν από την Καλαμάτα.

Η συνάντηση του με τον Ράλλη δεν είχε γίνει μέχρι χθες το βράδυ και πιθανότατα θα γίνει σήμερα ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες λένε πως στην διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένοι ούτε από τους Κώστα Ηλιόπουλο και Άγη Πασά. Είναι πιθανό να τεθεί λοιπόν θέμα απομάκρυνσης και των δύο αυτών παικτών. 

Ο Γέφτοβιτς από την πλευρά του έχει κατασταλάξει όσο αφορά τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας και τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Εχει κάνει συζητήσεις μεταγραφικού περιεχομένου με την διοίκηση, για αυτό και αναμένονται σύντομα εξελίξεις και στα μεταγραφικά. 

 

Η περίπτωση Καούνου...

Είναι βέβαιο πως ο Βαγγέλης Καούνος είναι ο κορυφαίος επιθετικός που έπαιξε στην "Μαύρη Θύελλα" μετά το 2001, όταν δηλαδή έπεσε η ομάδα στην Β' εθνική. Σε 2,5 χρόνια πέτυχε 35 γκολ, δέθηκε με την ομάδα και αγαπήθηκε από τον κόσμο καθώς ήταν ο ηγέτης της.

Είναι επίσης βέβαιο ότι στην 4μηνη επιστροφή του στην Μεσσηνιακή ομάδα δεν είναι αυτός που ήταν. Λίγο το προχωρημένο της ηλικίας, λίγο οι τραυματισμοί και λίγο ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας που δεν τον ευνοεί, ο Καούνος μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Και μιλάμε για ένα παίκτη που πάνω του πόνταρε πολλά η ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες από αυτόν, για αυτό και υπάρχει ο προβληματισμός για τις εμφανίσεις του.

Ωστόσο δεν μπορεί να φεύγει έτσι απλά ένας παίκτης επειδή δεν πήγε καλά σε μερικά παιχνίδια. 

Ράλλης και παίκτης πρέπει να μιλήσουν, να βάλουν τα πράγματα κάτω και να δουν αν τελικά μπορούν να συνεχίσουν μαζί. Είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει προ πολλούς άλλωστε. Ο Καούνος είναι πολύ έμπειρος, είναι στη φύση του να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Ράλλης θα μπορούσε να πάρει νωρίτερα την άποψη του για το τι δεν πάει καλά. 

Οι πιθανότητες να μείνει τελικά ο Καούνος είναι αυτή τη στιγμή ελάχιστες. 

Αν είναι να φύγει όμως, να φύγει σωστά, όπως αρμόζει σε ένα παίκτη που έχει προσφέρει στο παρελθόν στην ομάδα.