Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 06:06

"Μαύρη Θύελλα": Ερχονται για δοκιμή Βόσνιοι και Ισπανοί παίκτες

Γράφτηκε από την
"Μαύρη Θύελλα": Ερχονται για δοκιμή Βόσνιοι και Ισπανοί παίκτες

 

 

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΜΕΣΟΣ, ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΡΗΓΑΣ 

 

Το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του πήρε ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Ντένι Βλάχο που βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας και δοκιμάστηκε από τον Ζόραν Γέφτοβιτς. Ο 23χρονος Κροάτης που αγωνιζόταν στη Ζρίνσκι της Βοσνίας έδειξε ότι δεν κάνει για ομάδα Γ' εθνικής και απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και δεν ήταν αυτό που ζητούσαν στη "Μαύρη Θύελλα".

Ρεπορτάζ
Κώστας Ηλιόπουλος

Οι δοκιμές παικτών πάντως θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα όσον αφορά κυρίως ξένους ποδοσφαιριστές. Ετσι χθες το βράδυ αναμενόταν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ένας 22χρονος Βόσνιος σέντερ φορ ονόματι Μίλος Γκάλιν που έπαιζε σε ομάδα Β' εθνικής της πατρίδας του. Επίσης σήμερα ίσως έρθει άλλος ένας Βόσνιος ποδοσφαιριστής, αγνώστων λοιπών στοιχείων και μέχρι αύριο Κυριακή αναμένεται να έρθουν δύο Ισπανοί παίκτες, ένας μέσος και ένας επιθετικός. Μάλιστα ο ένας αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις. 

Πιο εφικτή περίπτωση είναι η απόκτηση ενός παίκτη, επίσης επιθετικού που έπαιζε στη δεύτερη ομάδα της Σανταντέρ. 

 

Επαφές με Κρητικό και Ζουρούδη

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες της Καλαμάτας έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στην ελληνική αγορά, ψάχνοντας κυρίως για επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Ενδιαφέρον υπάρχει και μια πρώτη επαφή με τον Στέλιο Κρητικό που έπαιξε πέρυσι για ένα εξάμηνο στην Καλαμάτα και τώρα αγωνίζονται στο Βύζαντα Μεγάρων και με τον Πέτρο Ζουρούδη που παίζει στη Λάρισα και έχει περάσει από πολλές ομάδες Β' και Γ' εθνικής. 

Εν τω μεταξύ στη χθεσινή προπόνηση που έγινε το πρωί στο γήπεδο του Αρι συμμετείχαν τόσο ο Αγγελος Σαραντόπουλος που θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Καλαμάτας, όσο και ο Χρήστος Ρήγας. 

Ο 26χρονος Καλαματιανός μέσος έχει δείξει μέχρι στιγμής ορισμένα καλά στοιχεία και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποκτηθεί. 

Στα αγωνιστικά ο Τσαγκαράκης έκανε και χθες θεραπεία και σήμερα θα ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο, ενώ σήμερα αναμένεται από την Αλβανία ο Πούτσι. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί στο Στάδιο και αύριο Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το φιλικό με τον Πάμισο στον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης.

Στο φιλικό θα αγωνιστούν όλοι οι υπό δοκιμή παίκτες και γίνονται προσπάθειες να κλειστεί κι άλλο φιλικό μετά την Πρωτοχρονιά για τον ίδιο σκοπό. 

 


NEWSLETTER