Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 04:17

Μικτές Μεσσηνίας: Στη Λακωνία αγωνίζονται σήμερα παίδες και νέοι

Γράφτηκε από την
Μικτές Μεσσηνίας: Στη Λακωνία αγωνίζονται σήμερα παίδες και νέοι

Τέταρτη αγωνιστική σήμερα για το Ενωσιακό Πρωτάθλημα με τις Μεσσηνιακές ομάδες παίδων και νέων να αγωνίζονται στη Λακωνία με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Λακωνίας.
Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο του Μυστρά, στις 12. 45 μ.μ. θα γίνει η σέντρα στο ματς των παίδων ενώ στις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας των νέων.
Να θυμίσουμε ότι οι Μεσσηνιακές ομάδες έχουν παίξει από δύο αγώνες μέχρι τώρα αφού έχουν κάνει και το ρεπό τους.
Οι παίδες νίκησαν 3-1 την Αργολίδα εκτός και 2-1 την Κορινθία εντός έδρας.
Οι νέοι έφεραν 1-1 με την Αργολίδα εκτός και έχασαν 1-0 από την Κορινθία εντός.
Η Μεσσηνιακή αποστολή θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί και θα τη συνοδέψουν  ο έφορος των μικτών ομάδων Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, οι προπονητές Άγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς, Παναγιώτης Δρούγας, ο γυμναστής Γεώργιος Πολυμενέας και ο Ιατρός Στεφανούρης Ιωάννης.
Την ομάδα των παίδων απαρτίζουν οι Αλεξανδρόπουλος, Αντεμάι, Βέλμαχος, Γεωργακόπουλος, Γιάννης, Γλέζος, Δούβας, Εξαρχάκος, Ζαγαρέλος, Θεοδωρόπουλος, Καλαρίτης, Κόλλιας, Παπαθεοδώρου, Παπαθεοδωρίδης, Πλαγιανός, Σαρδέλης, Τριάντος, Τσιλιγωνέας.
Την ομάδα των νέων απαρτίζουν οι Γαβράς, Γεωργιόπουλος, Γεωργόπουλος, Ι. Γιακουμής, Π.Χ. Γιακουμής, Δημητρίου, Λάγιος, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Μουλιάτος, Οδεμισιώτης, Πούπουζας, Σταθόπουλος, Τζαβάρας, Τόσκα, Χαρμπίλας, Χελάς.


NEWSLETTER