Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 07:00

Mαύρη Θύελλα: Βλέπουν Ισπανό και Βούλγαρο σήμερα με Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από την
Mαύρη Θύελλα: Βλέπουν Ισπανό και Βούλγαρο σήμερα με Εθνικό Μελιγαλά


ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΚΑΛΙΝ, ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΡΗΓΑ, ΧΡΗΣΤΑΡΑ


Η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται στην "Μαύρη Θύελλα" με τον Γέφτοβιτς και τα μέλη της διοίκησης να εξετάζουν τις περιπτώσεις αρκετών παικτών και θα αρχίζουν σιγά σιγά να καταλήγουν… Το ρεπό της Κυριακής και το τρίποντο στα χαρτιά με τον Εθνικό Αστέρα δίνει λίγο χρόνο ακόμη, ωστόσο την Δευτέρα η ομάδα  θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της 13ης Ιανουαρίου μετά Χανιά για αυτό και στην "Μαύρη Θύελλα" θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατό συντομότερα με τις μεταγραφές.
Σήμερα λοιπόν έχει προγραμματιστεί φιλικό ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά στο γήπεδο του Αρι (3.30 μ.μ.) όπου θα δώσουν το παρών δύο ακόμη ξένοι παίκτες.
Ο διεθνής Βούλγαρος στράικερ Ιβελίν Βασίλεβ είναι ο πρώτος.
Ο 21χρονος πρώην περιφερειακός επιθετικός της Οσασούνα έχει μεγαλώσει στην Ισπανία αλλά είναι βασικός στην Εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη γειτονική χώρα.
Θα έρθει μαζί με τον Ισπανό μέσο Ραούλ Γκονσάλβες Τρουκέντα και θα παίξουν και οι δύο στο σημερινό φιλικό ματς ώστε να τους δει ο Γέφτοβιτς.
Από εκεί και πέρα, τελειωμένη θεωρείται η απόκτηση του Μεσσηνίου φορ Αγγελου Σαραντόπουλου που έρχεται ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και τους πανύψηλου φορ Μίλος Γκαλίν που έχει ικανοποιήσει τον Γέφτοβιτς στις λίγες μέρες που προπονείται με την Καλαμάτα.
Επιπλέον, πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Λάκωνα Χρήστου Μανιάτη, του Μεσσηνίου Χρήστου Ρήγα αλλά και η απόκτηση του Βασίλη Χρησταρά. 
Ν.Τσ.


NEWSLETTER