Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 17:07

Στοίχημα: Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Γράφτηκε από την
Στοίχημα: Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Μπορεί να μην έχει ποικιλία το κουπόνι σήμερα Παρασκευή (06/01) και ανήμερα των Φώτων, ωστόσο και πάλι υπάρχουν επιλογές για στοίχημα με αξία.

Πέρα από αυτό, φυσικά, μπορείτε να επισκεφτείτε και το betshop casino live για το παιχνίδι σας! Η στοιχηματική πρόταση που ξεχωρίζει σήμερα είναι για ποντάρισμα στα γκολ σε ματς της Α’ Πορτογαλίας ανάμεσα στις Φαμαλικάο και Βιζέλα και τη βλέπετε παρακάτω.

Σπουδαίο διπλό για τη Φαμαλικάο, που επικράτησε με 2-0 επί της Τσάβες. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (1-0) επί της Εστορίλ για το Λιγκ Καπ. Θα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς έχει δεχτεί οχτώ γκολ σε έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Μόνο στην εντυπωσιακή επικράτηση (4-0) επί της Μποαβίστα κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν.

Με το δεξί το ντεμπούτο του Τουλίπα στην τεχνική ηγεσία της Βιζέλα, που κέρδισε με 3-0 τη Γκιμαράες, ενώ για το πρωτάθλημα είχε επικρατήσει με 2-0 και επί της Πάσος Φερέιρα. Αντίθετα, για το Λιγκ Καπ γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Πόρτο. Έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς μόλις στο ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ η Βιζέλα και κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η άμυνα δεν είναι το δυνατόν σημείο ούτε της Φαμαλικάο. Θα επιλέξουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.98.

Βρείτε κάθε μέρα τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα στο Betarades.gr!


NEWSLETTER