Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 11:58

Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στην Αλάνια

Γράφτηκε από την
Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στην Αλάνια

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (09/01) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Super League, La Liga και Serie A. Τo Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Τουρκίας και την αναμέτρηση Αλάνιασπορ - Τραμπζονσπόρ, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

18η Αγωνιστική στη Super Lig Τουρκίας με την Αλάνιασπορ να αναζητά αντίδραση μετά τον διασυρμό από την Κασίμπασα με 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, δεν έχει βρει ρυθμό και βρίσκεται στην 9η θέση. Στην έδρα της εμφανίζεται ανταγωνιστική, τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει τις τέσσερις απ’ αυτές.

Από την πλευρά της η Τραμπζονσπόρ κατάφερε να αντιδράσει σωστά μετά τη συντριβή από την Καραγκουμρούκ με 4-1, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 3-0 της Γκιρεσούνσπορ. Βρίσκεται στην 6η θέση και δεν έχει περιθώρια λάθους αν θέλει να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Τα παιχνίδια της Αλάνιασπορ έχουν πάντα γκολ, είναι ικανή να απειλήσει την αμυντική λειτουργία της πρωταθλήτριας, η οποία παρουσιάζεται ασταθής όλη την σεζόν όταν απομακρύνεται από την Τραπεζούντα, αλλά και ιδιαιτέρως επισφαλής στα μετόπισθεν. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και καλό ρυθμό, θα κρατήσουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.96.

Καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχηματος στο Betarades.gr!


NEWSLETTER