Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 14:16

Κυπελλούχος Ισραήλ ο Μεσσήνιος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος!

Γράφτηκε από την
Κυπελλούχος Ισραήλ ο Μεσσήνιος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος!

 

Την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του έζησε την Πέμπτη το βράδυ ο Καλαματιανός προπονητής Θεόδωρος Γιαννακόπουλος, καθώς στέφθηκε κυπελλούχος Ισραήλ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η Χάποελ, που κατέκτησε το τρόπαιο μετά από τρία χρόνια, επικράτησε στον τελικό με 67-61 της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γιαννακόπουλος είναι στο προπονητικό τιμ της Χάποελ ως άμεσος συνεργάτης του Αλεξάντερ Ντζίκιτς, ενώ στο παρελθόν έχει κοουτσάρει την Καλαμάτα B.C., την Καλαμάτα ‘80 και υπήρξε συνεργάτης του Γιάννη Διαμαντάκου στον ΑΟ Αγρινίου.

Ο 38χρονος τεχνικός έχει ανέβει πλέον επίπεδο προπονητικά και την Πέμπτη πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη απέναντι στη Μακάμπι του Όντεντ Κάτας, που έχει τεράστια ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Μάλιστα η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ συνεχάρη με ανακοίνωσή της τον Γιαννακόπουλο, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Θόδωρε, εκτός της μεγάλης χαράς που πήραμε όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή, μ’ αυτή σου την επιτυχία ταυτόχρονα μας έκανες να νιώσουμε και μία υπερηφάνεια για σένα, αλλά και για την ενασχόλησή μας με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, που μας έχει χαρίσει τόσες πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Σ’ ευχαριστούμε πολύ για τη χαρά και την υπερηφάνεια που νιώθουμε. Σου ευχόμαστε και άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες”.

Π.Φ.

 

 


NEWSLETTER