Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 08:53

Κόντρα Τσίπρα - Άδωνι για τηλεπωλήσεις βιβλίων!

Γράφτηκε από την
Κόντρα Τσίπρα - Άδωνι για τηλεπωλήσεις βιβλίων!

Ξεφεύγοντας από το πεδίο άσκησης κριτικής επί της ουσίας, η διένεξη του Αλέξη Τσίπρα με τον Αδωνι Γεωργιάδη πέρασε σε προσωπικό επίπεδο, με μια ακόμα αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη επαγγελματική σχέση που διατηρούσε ο υπουργός με το χώρο του βιβλίου και των τηλεπωλήσεων.

 

Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τα σημαντικά προβλήματα «δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων, τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το "Ε", δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης φυσικά και απάντησε λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πειράχτηκε επειδή δεν είχε τα ίδια υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με τον ίδιο σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή. Στη συνέχεια ανέφερε ότι θλίβεται «με την κατάντια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρότεινε να βγάλει τα πρώτα του λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του πουλώντας ένα βράδυ βιβλία σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Πρόσθεσε του λείπει η προηγούμενη δουλειά του,«οι εκπομπές μου», όπως είπε χαρακτηριστικά, στις οποίες δεν μπορεί ακόμη να επιστρέψει... «Θα επιστρέψω στην εργασία μου, όταν ολοκληρωθούν τα καθήκοντά μου ως υπουργού», είπε.
Κατέληξε λέγοντας «Το ύφος της κριτικής και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ακόμη και για τον κ. Τσίπρα, χαμηλό επίπεδο».



Πηγή:http://www.iefimerida.gr/node/127660#ixzz2ii6c9jbv


NEWSLETTER