Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 10:03

Μπαλτάκος: "Επιθυμώ να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης"

Γράφτηκε από την
Μπαλτάκος: "Επιθυμώ να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης"

"Ο γιός μου δεν είναι παιδάκι της φραπεδιάς"

 

"Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΝΔ" δήλωσε μετά την επί 2,5 ώρες κατάθεσή του στην εισαγγελέα, ο Τάκης Μπαλτάκος, στο πλαίσιο της έρευνας για το βίντεο που δημοσιοποίησε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος στους δημοσιογράφους, ανέλαβε μια κίνηση ρίσκου, «μια κίνηση κίνδυνος-θάνατος». «Ο Πρωθυπουργός όμως είχε να παλέψει με τη Μέρκελ και τον Μπαρόζο. Θα τον βάλω να παλεύει και με τον Κασιδιάρη; Εγώ γιατί ήμουν εκεί; Για να υπογράφω ΦΕΚ και δοκίμια;», αναρωτήθηκε ενώ είπε ότι δεν έδινε πληροφορίες στη Χ.Α. αλλά πράγματα γνωστά και «μη ορθά».    

«Δεν γνώριζα ότι υπήρχε βιντεοσκόπηση. Είχα όμως τη σκέψη ότι παντού και πάντοτε μπορεί να υπάρχει μαγνητοσκόπηση. Πριν από περίπου έξι μήνες συναντηθήκαμε στο δικό μου γραφείο, δεν έγινε με μυστικότητα η συνάντηση, έγινε με ανοιχτές πόρτες. Η βιντεοσκόπηση έγινε από τον Κασιδιάρη» τόνισε ο κ. Μπαλτάκος προσθέτοντας: «επιθυμώ να τιμωρηθεί ο Κασιδιάρης». Όπως είπε επίσης, δεν ενημέρωσε κανέναν στην κυβέρνηση για αυτές του τις πρωτοβουλίες αλλά την ενημέρωνε για άλλες που έπρεπε. Επανέλαβε ακόμη ότι όσα έλεγε, τα έλεγε για να προσεγγίσει τη Χ.Α. και ότι το έκανε αυτοβούλως.  

Για το γιό του είπε ότι είναι αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, «δεν είναι παιδάκι της φραπεδιάς που βλέπει τούρκικα στον καναπέ. Υπερασπίστηκε τον πατέρα του». 

Πηγή: www.lifo.gr


NEWSLETTER