Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 14:21

Οργια με αστυνομικούς και αλλοδαπές στο Μεταγωγών

Γράφτηκε από την
Οργια με αστυνομικούς και αλλοδαπές στο Μεταγωγών

Πάρτι και όχι μόνο με αλλοδαπές κρατούμενες έκανε ανθυπαστυνόμος στο Μεταγωγών. Aπό αυτές κάποιες τελικά απέδρασαν, ενώ μερικές τραυματίστηκαν κατά την απόπειρα απόδρασής τους.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο ανθυπαστυνόμος ζητάει από το Συμβούλιο της Επικρατείας να επιστρέψει στην υπηρεσία του και να ακυρωθεί η απόταξή του από την ΕΛ.ΑΣ. ανεξάρτητα αν από τα ποινικά δικαστήρια καταδικάστηκε για ελευθέρωση κρατουμένων από αμέλεια. Ενα βράδυ ο ανθυπαστυνόμος,  κατά το οποίο ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, διαπίστωσε ότι στα κρατητήρια υπήρχαν αλλοδαπές γυναίκες προς απέλαση. Ετσι, αποφάσισε να διοργανώσει στο γραφείο του πάρτι. Αμέσως διέταξε τον δεσμοφύλακα να βγάλει από τα κρατητήρια του υπογείου τις έξι αλλοδαπές κρατούμενες που είχαν συλληφθεί την προηγούμενη μέρα. Παράλληλα, φώναξε τρεις συναδέλφους του και έναν φίλο του να συμμετέχουν και αυτοί στο πάρτι, ενώ έστειλε και αγόρασαν πέντε μπουκάλια ουίσκι, αναψυκτικά, φρούτα κ.λπ. Εν τω μεταξύ, έβαλε και μουσική με λαϊκά τραγούδια που ακουγόταν σε όλο το κτίριο. Ενώ το πάρτι βρισκόταν στο φόρτε του, ο ανθυπαστυνόμος πήρε κοντά του μια αλλοδαπή και όταν άναψε το γλέντι την έβαλε και κάθισε στα γόνατά του. Μόλις κουραζόταν την έβαζε πάλι δίπλα του στην καρέκλα και όταν ξεμούδιαζε το πόδι του την ξανάβαζε πάλι πάνω στα γόνατά του. 

Κοντά  στο τέλος του δεύτερου μπουκαλιού ουίσκι έβαλε τη μουσική στη διαπασών. Το όργανο της τάξης ήρθε στο τσακίρ κέφι, πήρε από το χέρι την αλλοδαπή, ανέβηκε πάνω στο γραφείο και άρχισε να χορεύει, κάνοντας παράλληλα άσεμνες πράξεις και χειρονομίες. Τον ακολούθησαν και οι υπόλοιποι της παρέας, οι οποίοι έκαναν κι αυτοί τα ίδια με τις άλλες αλλοδαπές, ενώ μερικές απ’ αυτές βρήκαν ευκαιρία και έκοβαν ανεξέλεγκτα βόλτες εξερευνώντας τον χώρο. Το πάρτι έληξε στις 4 το πρωί, αφού όλοι ήταν πλέον μεθυσμένοι. Τότε ο ανθυπαστυνόμος διέταξε έναν αρχιφύλακα να οδηγήσει δύο από τις κρατούμενες αλλοδαπές στα λουτρά του 5ου ορόφου για να κάνουν μπάνιο. Ο αρχιφύλακας φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία. Σε δωμάτιο του 5ου ορόφου ήρθε για τρία τέταρτα της ώρας σε σαρκική επαφή με τις δύο αλλοδαπές. Οι κρατούμενες ύστερα απ’ όλα αυτά προσποιήθηκαν ότι πάνε για μπάνιο. Ομως, αντί να μπουν στο λουτρό, ανέβηκαν στην ταράτσα της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αθηνών και από κει πήδηξαν στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου. Οι δύο αλλοδαπές πηδώντας τραυματίστηκαν και δεν μπορούσαν να κινηθούν. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο protothema.gr


NEWSLETTER