Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 13:40

Μιλτιάδης: "Δεν με πείραξε η ήττα, αλλά η συμπεριφορά κάποιων παικτών", επισημαίνει κατηγορηματικά ο Δ. Λίτσας

Γράφτηκε από την

Οσο το δυνατόν πιο γρήγορα πρέπει να ξεχάσουν στον Μιλτιάδη το παιχνίδι με την Ομόνοια και την ήττα με 3-0. Η ομάδα του Πύργου δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και μοιραία γνώρισε την ήττα και μάλιστα με βαρύ σκορ. Η ήττα όμως και η εμφάνιση δεν προβληματίζουν ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία, αφού ο Μιλτιάδης ξεκίνησε καθυστερημένα προετοιμασία και είναι λογικό να μην είναι έτοιμος ακόμη.

"Δίκαια χάσαμε, συγχαρητήρια στην Ομόνοια"

Αυτό που πείραξε ιδιαίτερα τον προπονητή Δημήτρη Λίτσα ήταν κάποιες άσχημες συμπεριφορές παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα και φροντίζει να χτυπήσει το... καμπανάκι του κινδύνου για ορισμένους: "Δεν ήμασταν καλοί με την Ομόνοια και δίκαια χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την εμφάνιση και τη νίκη. Αγωνιστικά περιμέναμε ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, γιατί δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Αυτό δεν μας πείραξε ιδιαίτερα... Αυτό που μας πείραξε ήταν οι συμπεριφορές κάποιων παικτών, προς τον διαιτητή, τους αντιπάλους, ακόμη και προς συμπαίκτες! Αυτά δεν πρέπει να ξανασυμβούν και όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει, δεν θα έχει θέση στην ομάδα".
Η εκτίμηση των ανθρώπων του Μιλτιάδη είναι πως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα είναι καλύτερη και παράλληλα θα δοθούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στα νέα παιδιά, όμως "με αξιοπρεπέστατο τρόπο και με συμπεριφορές που αρμόζουν στην ομάδα", όπως σημειώνει ο Δημήτρης Λίτσας που ξεκίνησε με 5 μικρούς κόντρα στην Ομόνοια και έβαλε και άλλους δύο ως αλλαγή.
Πλέον το μυαλό όλων είναι στην Πύλο που είναι ο επόμενος αντίπαλος την Κυριακή στον Πύργο και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.
Χθες είχε δοθεί ρεπό, ενώ σήμερα θα γίνει ένα φιλικό στον Πύργο με το Χατζή.
Τέλος, ο Στυλιανός Διαμαντόπουλος που έφυγε τραυματίας από το ματς με την Ομόνοια είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με την Πύλο.
Κ.Ηλ.