Σάββατο, 17 Μαϊος 2014 13:18

Τσίπρας: Την Κυριακή τελειώνουμε τους εκβιαστές και τρομοκράτες του λαού

Γράφτηκε από την
Τσίπρας: Την Κυριακή τελειώνουμε τους εκβιαστές και τρομοκράτες του λαού

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα των Financial Times για την ευρωκρίση αποδεικνύουν «με τον πιο πανηγυρικό τρόπο» τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ πως το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μία «φούσκα».

 

Σκληρή απάντηση στην επίθεση του Αντώνη Σαμαρά έδωσε την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας πως την Κυριακή «τελειώνουμε με τους εκβιαστές» και τους «τρομοκράτες του ελληνικού λαού».

Μιλώντας στην κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα των Financial Times για την ευρωκρίση αποδεικνύουν «με τον πιο πανηγυρικό τρόπο» τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ πως το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μία «φούσκα».

«Το συζήτησαν, όπως αποκαλύπτεται. Αλλά για να το αποκλείσουν, με συνοπτικές διαδικασίες, ανακαλύπτοντας τις καταστρεπτικές του συνέπειες για το σύνολο της ευρωζώνης. Το επικαλέστηκαν, όπως ξέρουμε. Όχι όμως γιατί ήταν επιλογή. Αλλά για να επιβάλλουν τις θελήσεις και το καθεστώς τους στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Στρέφοντας τα βέλη του συγκεκριμένα κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τους δύο κυβερνητικούς εταίρους «κομπάρσους στις ανακτορικές συνωμοσίες των μνημονίων», που «αντλούν την εξουσία τους από το Βερολίνο και τους Μπαρόζο».

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, αφού συμμετείχαν ως κομπάρσοι στις, δρουν τώρα ως κομπάρσοι του Βερολίνου και των Μπαρόζο στην Ελλάδα. Γιατί από το Βερολίνο και τους Μπαρόζο».

«Και οι δυο μαζί εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Και ήρθε η ώρα να πληρώσουν στην κάλπη την πολιτική της απάτης και την απάτη της πολιτικής τους», συμπλήρωσε.

Τόνισε τέλος πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει σκοπό να «υποκύψει σε εκβιασμούς, ούτε να φοβηθεί την ευρωτρομοκρατία».

Πηγή: skai.gr


NEWSLETTER