Σάββατο, 17 Μαϊος 2014 19:32

Ηλεία: Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

Γράφτηκε από την
Ηλεία: Νεκρή σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου

Στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας - Η άτυχη αθλήτρια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Κυλλήνη και συγκρούστηκε με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα

 

Τον πρόωρο χαμό της πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου από την Κεφαλλονιά θρηνεί η Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr η 31χρονη Ολυμπονίκης έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο  του αυτοκινήτου που οδηγούσε (πρόκειται για ένα Smart) με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετακε, να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος του οχήματος να συγκρουστεί με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση υπέστη θανάσιμο τραυματισμό, ενώ όπως γράφει το ilialive.gr o κλωβός του Smart δεν επηρεάστηκε, αλλά απο τη σύγκρουση έσπασαν τμήματα του ταμπλό, ενώ αποκολλήθηκε το τιμόνι. Οι επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας με διερχόμενο όχημα.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER