Κυριακή, 18 Μαϊος 2014 22:35

Σακελλαρίδης: Πρώτη δικαίωση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Γράφτηκε από την

Ως μία πρώτη δικαίωση χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

 

Σε δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «η ανοιχτή πόλη έδωσε αυτό τον αγώνα με το όραμά της» και ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

«Η Ανοιχτή Πόλη έδωσε αυτό τον αγώνα με το πρόγραμμα και το όραμά της. Μια πόλη για όλες και όλους. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου αποτελεί μια πρώτη δικαίωση. Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας από το εκλογικό του περίπτερο, ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας είπε ότι όσοι αγνόησαν τα κοινωνικά προβλήματα, όσοι εγκατέλειψαν την πόλη, ταυτίστηκαν με τα κόμματα του Μνημονίου και υλοποίησαν πολιτικές λιτότητας, «δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι», αφήνοντας αιχμές για τον Γιώργο Καμίνη. 

Όσον αφορά στην Χρυσή Αυγή είπε ότι το ποσοστό του ναζιστικού μορφώματος «αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να υπάρξει κανένας εφησυχασμός των δημοκρατικών πολιτών».

O κ. Σακελλαρίδης κάλεσε ακόμη τους Αθηναίους σε μία πλατιά συμμαχία, για να κάνουν μαζί την Αθήνα μία πόλη βιώσιμη.

«Σήμερα είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα. Αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή για τους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, για μία πλατιά συμμαχία για το μέλλον της πόλης, για να κάνουμε μαζί την Αθήνα μια πόλη βιώσιμη», είπε και πρόσθεσε: «Ούτε μία μέρα χαμένη. Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα. Είναι στο χέρι μας». 

Πηγή: protothema.gr