Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 00:05

Τζιτζικώστας: Στη Μακεδονία, όλοι μαζί είμαστε ένα

Γράφτηκε από την
Τζιτζικώστας: Στη Μακεδονία, όλοι μαζί είμαστε ένα

Έμφαση στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του συνδυασμού του, «Αλληλεγγύη», έδωσε με δηλώσεις του από το εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

 

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Με την εμπιστοσύνη σας ανεβάσατε την "Αλληλεγγύη" στην πρώτη θέση. Με την επιλογή σας αυτή, κερδισμένη βγήκε μόνο η αυτοδιοίκηση.

Σήμερα το μήνυμα είναι καθαρό και δυνατό. Βάζουμε πάνω από όλα τον τόπο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Η "Αλληλεγγύη" είναι ένας ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Δύναμή μας είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο» είπε.

Ενόψει της ερχόμενης Κυριακής σχολίασε: «μαζί συνεχίζουμε, χωρίς εξαρτήσεις, πέρα και πάνω από όλα τα κόμματα, γιατί τα καθημερινά προβλήματα δεν έχουν χρώμα, γιατί φέρνουμε αποτελέσματα και λύσεις για όλους με βάση τη γνώση, την ικανότητα, το έργο, τη δουλειά και το πρόγραμμά μας.

Σήμερα οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας κάναμε πρώτοι μια νέα αρχή και στις 25 Μαϊου, την ερχόμενη Κυριακή θα ολοκληρώσουμε το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία και την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Στη Μακεδονία, όλοι μαζί είμαστε ένα, ένα για να πάμε την Κεντρική Μακεδονία μπροστά».

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER