Δευτέρα, 19 Μαϊος 2014 00:18

Σπηλιωτόπουλος: Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι θα ήταν δύσκολα

Γράφτηκε από την

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Αρης Σπηλιωτόπουλος, κατά τις δηλώσεις του αναφορικά με τα αποτελέσματα του Α΄γύρου για τον δήμο Αθηναίων.

 

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε ότι «Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αλλά ωραίος αγώνας».

Ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες της Αθήνας που τον ψήφισαν και σημείωσε ότι «προφανώς η μη συνένωση της παράταξης δεν μας επέτρεψε να μπούμε στον Β΄ γύρο. Εάν ήμασταν ενωμένοι η παράταξη θα ήταν πρώτη με διαφορά και θα είχε προοπτικές νίκης στη δεύτερη Κυριακή».

Επιπλέον, συνεχάρη τους αντιπάλους του Γιώργο Καμίνη και Γαβριήλ Σακελλαρίδη, οι οποίοι πέρασαν στον Β ΄γύρο και σημείωσε ότι από τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τις ενέργειες στον δήμο της Αθήνας.

Δεν ξεκαθάρισε εάν θα στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψήφιους στον επόμενο γύρο δηλώνοντας «αυτή τη στιγμή δεν προέχει κάτι τέτοιο», ενώ, δεν απάντησε στα όσα είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για λανθασμένες κινήσεις.

«Ο πρωθυπουργός έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό σε αυτή την μάχη» κατέληξε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Πηγή: iefimerida.gr